Resultaten voor brasserie genk

   
   
 
brasserie genk
The Thrill.
Overnacht in Genk bij één van de partners van The Thrill en geniet van speciale voordelen. Vraag ernaar bij uw bezoek aan The Thrill. Het sfeervolle hotel, uniek gelegen in de Limburgse Kempen, grenzend aan het Maasland is eind jaren 80 in de Engelse cottage stijl gebouwd.
Welkom bij de Molen Genk.
Met zijn interieur gekenmerkt door een zuiver vleugje nostalgie baadt De Molen in een gezellige drukte die de bezoeker meteen op zijn gemak stelt. Met De Molen is Genk niet alleen een gezellige grillroom rijker maar ook een hartige speciaalzaak waar u al uw prikkelende vleselijke verlangens kunt laten botvieren: hier vindt u effectief de meest sappige filet pur, de verrukkelijkste entrecôte, de appetijtelijkste brochettes en de meest verleidelijke chateaubriand.
t Stadscafe Genk home.
Welkom in brasserie t Stadscafé. Brasserie t Stadscafé, Marktstraat 28, is de Genkse brasserie met de hoofdletter B die de nieuwe bistronomie trend alle eer aandoet. Centraal staan de Genkse gastvrijheid en de gezellige typische Parijse brasseriesfeer. Beide vinden hun weerklank in het bruine kroeg interieur met zijn toffe tooggebeuren, de open balkonverdieping, de fantasierijke plafondversiering, de grote ramen en het ruime terras.
De 10 beste restaurants in Genk TripAdvisor.
Mediterraan restaurants in Genk. Pizzeria restaurants in Genk. Steakhouse restaurants in Genk. Vegetarische restaurants in Genk. Ontbijtrestaurants in Genk. Restaurants voor diners in Genk. Kindvriendelijke restaurants in Genk. Restaurants met zitplaatsen buiten in Genk. Restaurants voor late trek in Genk.
Welkom in Taverne Lorraine Genk.
Het authentieke interieur met de grote toog biedt u een cosi sfeer waar u kan genieten van een lekkere longdrink, cava of frisse pint. Op regelmatige basis hebben wij thematische avonden met disc-jockey of live muziek. Lorraine Hoogstraat 18 3600 Genk.
Two4one restaurant: Mijn Brasserie in Genk.
Mijn Brasserie heet u van harte welkom! In het centrum van Genk, een stad gebouwd in de schaduw van de steenkoolmijnen en de Ford fabrieken, een stad met mensen gedreven door passie en kracht, door smaak en cultuur, bied Mijn Brasserie u een gevarieerde kaart die voortvloeit uit een mix van culturen binnen éénzelfde gemeenschap!
HOME.
Wat vroeger de energiegebouwen van de mijn van Winterslag waren, is sinds enige tijd omgetoverd tot een trendy brasserie. Brasserie Basic ligt links van de ingang van C-Mine. Ruw afgewerkte zoldering, oneffen bakstenen muren, gecombineerd met hedendaags designmeubilair en een paar opvallende details in rood: zie daar het flitsende interieur van Brasserie Basic.
Mijn Brasserie, Genk Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
9 februari 2018 beoordeeld. Vanavond gaan eten in Mijn Brasserie te Genk. Na het lezen van de recenties had ik er eigenlijk weinig zin in maar aangezien mijn bon ging vervallen en de andere plaatsen allemaal bezet waren, toch maar de moed bij elkaar genomen en gereserveerd.
Het Klooster Brasserie Hotel.
Bezoek tal van interessante bezienswaardigenheden zoals de C-mine of het stadion van KRC Genk. Bent u een fan van natuurwandelingen, vergeet dan zeker niet om het Thor Park te bezoeken. Dit park biedt naast het erfgoed ook een unieke park en natuuromgeving van 30 hectare.
Het Koetshuis.
Het Koetshuis, gelegen aan het Kasteel in Bokrijk is de locatie voor gezellig en sfeervol genieten op het ritme van de seizoenen. Het Koets huis. Het Koetshuis ligt vlakbij de ingang en het kasteel van het idyllische domein Bokrijk. In de sfeervolle brasserie kan u terecht voor een gevarieerd aanbod aan verrassende klassiekers.
Brasserie Genk: Food Drinks Lounge 360.
WELKOM IN BRASSERIE. Brasserie 360, gelegen aan het Stadsplein 16 in het hartje van Genk, is de trendy variant van de klassieke brasserie. Deze eet en drinkgelegenheid met uitgebreid terras gaat de moderne toer op en catert graag voor een hipper, moderner en zakelijker cliënteel.

Contacteer ons