Resultaten voor feestzaal kortrijk

   
   
 
feestzaal kortrijk
Koppel opent gratis feestzaal LuNa Kortrijk Regio HLN.
Kortrijk Wie op zoek is naar een gratis feestzaal, kan voortaan in LuNa terecht. De feestzaal opent komend weekend in een gewezen cinema in Bissegem en is een initiatief van Luc Lebon 62 en Nathalie Depuydt 44 uit Kortrijk. We" maken onze droom waar, zegt het koppel.
t Waaihof // Brasserie De Laiterie Kortrijk Maatwerk in feesten en evenementen.
prijs 50 euro. dranken aan vriendenprijs. frisdranken en pils aan 1 euro. wijn aan 15 euro. Uw feest op maat. BTW BE 0874.665.133. Graaf de Smet de Naeyerlaan 18. 32 056/35 05 40. Bezoek ook de website van Rentapriest Website by KMOSites.
Zaalverhuurder in Kortrijk zaalverhuur-info.be.
Parochiaal Centrum Sint-Elisabeth Kortrijk. We beschikken over een toneelzaal, een vergaderzaal en een zaal met een bar. Feestzaal LuNa Bissegem. Zaal Luna is een polyvalente gratis zaal met tal van mogelijkheden voor al uw feesten. Parochiaal Centrum Kortrijk. Boekenhuis Theoria Kortrijk.
Feestzaal Kortrijk van 300 tot 10000.
Het zou heerlijk zijn wanneer uw gasten na een spectaculair en onvergetelijk feest in de gevonden feestzaal Kortrijk even helemaal tot ontspanning kunnen komen in het centrum. Een welverdiend biertje drinken op het terras na een avond vol dansen op het feest in de feestzaal Kortrijk.
Zaal Luna Bissegem.
Domein Carlton, unieke feestzaal in Kortrijk voor uw Trouwfeest en alle andere feesten Domein Carlton.
Feestzaal Kortrijk Alle Feestzalen in Kortrijk West-vlaanderen op Salino.be Salino.be.
Wie ooit al eens een evenement organiseerde, weet dat elk plan begint met de ideale feestzaal. Salino.be maakt de zoektocht gemakkelijk, en presenteert u een selectie feestlocaties in Kortrijk West-vlaanderen volgens uw eigen zoekcriteria. Zo kan u bijvoorbeeld aangeven hoeveel personen u verwacht, of u catering nodig heeft en of er al dan niet parkeergelegenheid voorzien moet zijn.
Goed Ten Houte.
Onze feestzaal is volledig vernieuwd en uitgebreid, nieuwe vloer, nieuwe verf, led verlichting met kleurthema's, kortom. nog een extra reden om bij goed ten houte te komen. Feestzalen Goed Ten Houte te Kortrijk is één van de zeldzame gesloten rustieke vierkantshoeves.
Home VaernewijckVaernewijck.
Onze familiezaak is gespecialiseerd in een persoonlijke aanpak van uw sfeervol feest, verzorgde receptie of professionele meetings. Al meer dan 35 jaar is Feestzalen Vaernewijck de referentie in de streek.beschikt over 4 zalen, een prachtige tuin in een rustige omgeving.
t Scheldeschuurke.
Feestzaal t Scheldeschuurke. Feestzaal t Scheldeschuurke. Daar waar de Schelde en de vaart Kortrijk-Bossuit in elkaar vloeien, in een oase van groen en rust, ligt feestzaal t Scheldeschuurke. Zij bieden u een culinaire feestmaaltijd voor elke gelegenheid in een prachtig decor, of staan in voor de volledige verzorging van drank en catering voor uw feest.
Nieuwe feestzaal K20 moet omstreden discotheek Da Shake doen. Kortrijk Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. C Maak van Kortrijk jouw startgemeente! Nieuws uit een andere gemeente? Nieuwe feestzaal K20 moet omstreden discotheek Da Shake doen vergeten. 07/07/2016 om 0659: door FREDDY VERMOERE Print Corrigeer. Philippe Despriet wil overlast voor de buren absoluut vermijden.

Contacteer ons