Zoeken naar restaurant ninove

   
   
 
restaurant ninove
Bistro t Stoofken Bistro t Stoofken Ninove.
Hierdoor kan u in alle rust en comfort genieten van uw overheerlijke lunch of diner. Voor een gezellig etentje bij mooi weer kan u genieten van het terras in onze gezellige achtertuin. Deze schotel is het neusje van de zalm in ons restaurant.
HOF ter EYCKEN.
Het restaurant is gesloten op dinsdag en woensdag, zaterdagvoormiddag met uitzondering van banket. Levensgenieters hebben inmiddels hun weg naar Ninove gevonden, want daar, midden in het Pajottenland, in een voormalige stoeterij kan U heerlijk tafelen in een elegant decor. Chefkok Vanheule Philippe baseert zijn gerechten op klassieke Franse keuken met een eigentijds zuiders accent.
Casa Buscemi.
Het restaurant, op de benedenverdieping van een fraai herenhuis, in de Stationsstraat te Ninove biedt de liefhebbers de onovertroffen Italiaanse keuken, aangevuld met verschillende Siciliaanse gerechten, aan. Telkens weer aan een zeer matige prijs, maar altijd aan een hoge kwaliteit.
De BAKERMAT.
De 10 beste restaurants in Ninove TripAdvisor.
Top gastronomie 29/01/2018. 4 van 42 Restaurants in Ninove. Super lekker en vriendelijk! 5 van 42 Restaurants in Ninove. Beste restaurant van Ninove 24/02/2018. Klein maar fijn! 6 van 42 Restaurants in Ninove. Hof Ter Eycken. 7 van 42 Restaurants in Ninove.
Restaurants Ninove.
Nuttige links lokale economie. Acties in de kijker. Vacatures stad en OCMW. Ambulante handel tijdens openbare markten. Zone II Beneden industriepark. Ninove t stad. Ninove: oudste, stoutste, wijste. Wandeling met gids. Goesting in Ninove. Slapen in Ninove. UiT in Ninove.
De Tafel van 2 Restaurant en wijnwinkel.
De Tafel van 2 is gelegen in de Bovenhoekstraat 10 in het landelijke Outer, een dorp in de provincie Oost-Vlaanderen en een deelgemeente van Ninove. Links van het restaurant vindt u een oprijlaan die uitgeeft op een ruime parking. De tafel van 2 heeft een groot terras.
startpagina.
Edmond De Deynstraat 24 9400 Ninove 0495/87 43 30. TAPAS RESTAURANT T OUD NOTARISHUYS. Het restaurant t oud notarishuys wordt uitgebaat door. Miranda De Ridder Ronny Allaer. Het idee om een TAPAS RESTAURANT te starten is niet zo ver te zoeken want Miranda's' dada en hobby is al jaar en dag koken en vrienden lekkere hapjes serveren.
Wennys Pizza en Pasta Ninove.
Om in ons restaurant te eten of thuis? Bekijk onze menukaart vol met verrassende pasta's. Maak je eigen pizza! Pizza's' kunnen ook zelf samengesteld worden vertrekkende vanuit een Margherita dit is de basispizza bestaande uit tomatensaus en kaas. Bekijk onze verschillende garnituren. Maandag en dinsdag gesloten. Woensdag t/m zondag 17u30 tot 21u30 uur. Ook open op feestdagen vanaf 1730: behalve op maandag en dinsdag. Wenny's' Pizza Pasta Ninove Albertlaan 145. 9400 Ninove tel: 054 / 34 48 41.
Michelin Restaurants Ninove: Gids van de beste restaurants van Ninove.
Route via deze plaats. Restaurants Michelin Ninove. Alle Michelin restaurants in Ninove: sterrenrestaurants in Ninove en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Ninove.
Restaurant Fenomeen te Ninove Oost Vlaanderen.
Bij uw bezoek aan restaurant Fenomeen wordt u vriendelijk onthaald door uw gastvrouw Helen Claessens. Service en kwaliteit vormen de belangrijkste aandachtspunten. Restaurant Fenomeen bevindt zich in de dorpskern van Aspelare, staat in verbinding met verschillende belangrijke invalswegen: Ninove, Geraardsbergen, Zottegem en Aalst.

Contacteer ons