Op zoek naar trouwzaal genk?

   
   
 
trouwzaal genk
Trouwzaal Genk? Vind trouwzalen Genk op DNLS.
Alle trouwzalen in Genk. Om de markers te zien selecteer eerst een plaats. Snel naar uw gewenste locatie. Wellicht ook interessant voor u? Alle trouwlocaties Arlon. Over deze pagina. DNLS geeft een overzicht van romantische trouwzalen in Genk. Vraag direct meer informatie op bij een trouwzaal in Genk van uw keuze.
Stad bouwt nieuwe trouwzaal Genk Regio HLN.
Genk Toon vereisten Bewaar als favoriete gemeente. Om je regio te bewaren moet je ingelogd zijn. Log nu in. Verberg deze tip. Stad bouwt nieuwe trouwzaal. 26 mei 2017. Deel via Facebook 0 Tweet. Het schepencollege gaat een stadspaviljoen bouwen. Daar zal in eerste instantie de trouwzaal permanent ondergebracht worden. Ook zal de trouwzaal dienen voor ontvangsten, recepties en kleineschalige exposities.
Inspirerende locaties Website C-mine Genk.
Grote zaal C-mine cultuurcentrum. Deze theaterzaal is het paradepaardje van het C-mine cultuurcentrum. Het is de ideale locatie voor een congres, voorstel. Kleine zaal C-mine cultuurcentrum. De kleine zaal is ideaal als cosy theatherzaal, maar wordt ook aangeboden als polyvalente ruimte.
De mooiste feestzaal Genk check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Genk. De feestzalen in Genk zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Genk zelf.
Home.
In Genk, net buiten het centrum, ligt feestzalencomplex ELYSEE. Elysee heeft als troeven een Zelfbedieningsrestaurant en een ruime keuze aan feestzalen van 10 tot 650 personen. Feestzalen Elysee is een familiebedrijf waar klantvriendelijkheid, gastvrijheid en gastronomie Hand in hand gaan.
Feestzaal Laila Home.
Een gemotiveerd team staat samen met Izzet Akkiran klaar om uw feest, van welke aard ook, tot een onvergetelijke belevenis te maken. Feestzaal Laila, de enige zaal in Limburg met een capaciteit tot 1000 personen die een klasse-II vergunning heeft.
Huwelijk aangeven Stad Genk.
Als inwoner van Genk moet je verplicht trouwen in Genk of in de gemeente waar je partner is ingeschreven in de bevolkingsregisters wanneer dat niet in Genk is. Besluit je in Genk te trouwen, dan kan je best geruime tijd op voorhand de trouwzaal in de Limburghal reserveren.
Trouwzaal verhuist naar Limburghal Genk Het Nieuwsblad.
Nieuws uit een andere gemeente? Trouwzaal verhuist naar Limburghal. 18/11/2010 om 0000: door rgg Print Corrigeer. GENK Alle mensen die in Genk trouwen na 13 maart 2011, zullen dat niet meer doen in het stadhuis, maar wel in de Limburghal.
Trouwzaal Genk Alle Trouwzalen in Genk Limburg op Salino.be Salino.be.
Uw trouwdatum komt met rasse schreden dichterbij, maar de ideale trouwzaal heeft u nog niet gevonden. Salino maakt de zoektocht gemakkelijk, en presenteert u een selectie trouwlocaties in Genk Limburg volgens uw eigen zoekcriteria. Zo kan u bijvoorbeeld aangeven hoeveel personen u verwacht, of u catering nodig heeft en of er al dan niet parkeergelegenheid voorzien moet zijn.

Contacteer ons