Resultaten voor zaal huren antwerpen

   
   
 
zaal huren antwerpen
Zaalverhuur ontmoetingscentrum Het Oude Badhuis.
uit in antwerpen. In het Oude Badhuis kan je een lokaal of een zaal huren om activiteiten en feesten te organiseren. Zo stimuleren we ontmoetingen tussen bewoners en betrokkenheid bij het samenleven in de wijk 2060 en de stad. Hoe vraag je een zaal aan?
Zaalverhuur Permeke.
Permeke beschikt over een volwaardig en compleet uitgerust auditorium met foyer, twee vergaderzalen en een computerklas. Voor het huren van een deze ruimtes kan je terecht bij Info Permeke op het nummer 03 338 38 00 of via. De Coninckplein 25-26.
Zalen verhuur Antwerpen goudengids.be.
14 De Geesten. Waterstraat 12, 2180 Ekeren Antwerpen. 15 HAVN Church. Italiëlei 8, 2000 Antwerpen. 16 Hof Ter Delft. Laar 42, 2180 Ekeren Antwerpen. Meir 4, 2000 Antwerpen. 18 Wilgenhof Feestzaal. Moeshofstraat 136-138, 2170 Merksem Antwerpen. 19 Feestzaal t Sanitairke.
Feestzaal Antwerpen Alle Feestzalen in Antwerpen op Salino.be Salino.be.
Bij goed weer kan u bovendien samen met uw gasten genieten op ons zonovergoten terras. Bedrijfsevents: Of ben je voor de zaak op zoek naar een zaal om een bedrijfsfeest of een receptie te organiseren? Welke formule u ook kiest, van een zakelijke receptie of seminarie, een personeelsdiner tot een uitgebreid buffet, niets wordt aan het toeval overgelaten. Uw gasten worden met de rode loper ontvangen en door onze professionele medewerkers omringd met de grootste zorg. Alle nodige didactische basismateriaal worden u ter beschikking gesteld en ook andere audiovisuele materialen kan u bij Passade huren. Bij een drankje bespreken we samen uw wensen en nemen alles door tot we dàt arrangement hebben uitgewerkt waar u zich perfect in kan vinden. Meer informatie Vrijblijvende Offerte. Geneinde 1, Westerlo Antwerpen vanaf 40 tot 350 personen.
Gate15 Assisting students in Antwerp.
Zaalhuur Het Roze Huis Antwerpen.
In de grote zaal en in de trapzaal op de 1ste verdieping, worden regelmatig kunstwerken tentoongesteld. Bij reservatie van een zaal met kunstwerken is deze ruimte enkel toegankelijk voor de huurders van de zaal. Het is echter niet toegestaan dat de gebruiker van de zaal de kunstwerken verwijdert noch verplaatst.
Zaalverhuur XL De Burgerij België.
Ben je mens en zie je dit veld, laat het dan leeg. Velden die gemarkeerd zijn met een zijn verplichte velden. Confirm that you are not a bot. Bezig met verwerken. On The Road Vacatures FAQ'S' Zaalverhuur Contact Photography and web Gafas Studio.
Zalenverhuur Antwerpen? Vind het op DNLS.
Snel naar uw gewenste locatie. Wellicht ook interessant voor u? Alle evenementenzalen in Oud-Turnhout. Over deze pagina. Zaalverhuur in Antwerpen? Vind en vergelijk diverse zalen en vraag vrijblijvend informatie aan bij meerdere locaties. DNLS helpt u bij het zoeken naar zalenverhuur in Antwerpen.
Zaal AthenA.
Een zaal huren bij Ter Elst in Antwerpen: de mogelijkheden.
Een zaal huren in Antwerpen. In hotel en congrescenter Ter Elst kan u een zaal huren voor elk evenement. Een grote of een kleine zaal, met of zonder catering, eventueel volledig aangekleed volgens uw wensen: bij ons kan het allemaal.
Zaal huren Antwerpen Dé locatie voor elk zakelijk evenement!
Zalen Antwerpen D0CK 78 2018-04-11T1408130000.: DOCK 3, meer dan enkel een zaal huren in Antwerpen. Een zaal huren in Antwerpen op een gunstige locatie! DOCK 3 is een multifunctionele evenementenlocatie, met een centrale ligging nabij Antwerpen en uitstekend te bereiken voor uw genodigden.

Contacteer ons