Zoeken naar zaal huren antwerpen

   
   
 
zaal huren antwerpen
Zaal AthenA.
Zaalverhuur ontmoetingscentrum Het Oude Badhuis.
uit in antwerpen. In het Oude Badhuis kan je een lokaal of een zaal huren om activiteiten en feesten te organiseren. Zo stimuleren we ontmoetingen tussen bewoners en betrokkenheid bij het samenleven in de wijk 2060 en de stad. Hoe vraag je een zaal aan?
Zaalverhuur Permeke.
Permeke beschikt over een volwaardig en compleet uitgerust auditorium met foyer, twee vergaderzalen en een computerklas. Voor het huren van een deze ruimtes kan je terecht bij Info Permeke op het nummer 03 338 38 00 of via. De Coninckplein 25-26.
Feestzaal Antwerpen Alle Feestzalen in Antwerpen op Salino.be Salino.be.
Buisstraat 19b, Sint-amands Antwerpen vanaf 30 tot 250 personen. Eventroom biedt u een state-of-the-art infrastructuur in een modern en trendy interieur. Met een moderne zaal van 350 m, een zeer ruime en uitgeruste gesloten keuken, een werkbare toog, klankinstallatie en een ruime parking is Eventroom de perfecte locatie van uw evenement. U kan er voor kiezen om enkel de zaal te huren en de aankleding van de zaal geheel naar eigen wens te organiseren.
Zalenverhuur Antwerpen? Vind het op DNLS.
Om de markers te zien selecteer eerst een plaats. Snel naar uw gewenste locatie. Wellicht ook interessant voor u? Alle zaalverhuur in Ichtegem. Over deze pagina. Zaalverhuur in Antwerpen? Vind en vergelijk diverse zalen en vraag vrijblijvend informatie aan bij meerdere locaties.
Een zaal huren bij Ter Elst in Antwerpen: de mogelijkheden.
Een zaal huren in Antwerpen. In hotel en congrescenter Ter Elst kan u een zaal huren voor elk evenement. Een grote of een kleine zaal, met of zonder catering, eventueel volledig aangekleed volgens uw wensen: bij ons kan het allemaal.
Gate15 Assisting students in Antwerp.
Zaal huren Antwerpen Dé locatie voor elk zakelijk evenement!
Zalen Antwerpen D0CK 78 2018-04-11T1408130000.: DOCK 3, meer dan enkel een zaal huren in Antwerpen. Een zaal huren in Antwerpen op een gunstige locatie! DOCK 3 is een multifunctionele evenementenlocatie, met een centrale ligging nabij Antwerpen en uitstekend te bereiken voor uw genodigden.
Feestzaal Huren In Antwerpen Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Voor feestzaal in Antwerpen hebben we momenteel mogelijkheden. Feestzaal in Antwerpen, feestzaal antwerpen, feestzaal in antwerpen, feestzalen antwerpen, feestzaal huren antwerpen, feestzaal verhuur antwerpen, zaal antwerpen, zaalverhuur antwerpen, evenementenzaal antwerpen, feestzaak antwerpen, wat je ook nodig hebt, je kan altijd bij eventplanner.be terecht.
Zaal Zirkus Fameus.
Lokaal Talent Antwerpen Barok. Op zoek naar een leuke zaal voor je culturele activiteit? Organiseer je een voorstelling of concert? Heb je een repetitieruimte nodig? Fameus verhuurt Zaal Zirkus. Zaal Zirkus heeft een uitschuifbare tribune met 80 zitplaatsen, theatertechniek, en foyer.
Zaalverhuur Overige immobiliën 2dehands.be.
Antwerpen 7 Antwerpen 7. Brussel 3 Brussel 3. Oost-Vlaanderen 15 Oost-Vlaanderen 15. Vlaams-Brabant 3 Vlaams-Brabant 3. West-Vlaanderen 8 West-Vlaanderen 8. Toon Zoekertjes 41. datum recent datum recent. Ook hier staan met uw zoekertje? Te huur ruimte voor dans of sportclub te Turnhout. Te huur te Turnhout. Zeer mooie ruimte voor dansschool, balletschool of activiteiten van deze aard. De ruimte heeft een oppervlakte van 300 M2. 9 mei 2018 1702: Turnhout. Polyvalente zaal te huur in Tielrode Temse. De Block Agnes. Indien je graag in huiselijke sfeer feest, maar het net niet thuis kan organiseren, bieden wij voor jou de oplossing. De polyvalente zaal De. 9 mei 2018 1435: Temse Tielrode. Salons het Zand, feestzalen in het dorp van Zoersel. Prachtig pand voor uw receptie, communiefeest, vergadering, koffietafel, verjaardagsfeestje, enz. Gelegen in het dorp van Zoersel, vlot bereik. 8 mei 2018 0828: Zoersel. praktijk ruimte te huur te Hoeilaart. Flexibel te huren praktijkruimte in Hoeilaart Bie-Zen wil startende gezondheidsmedewerkers in de zelfstandige praktijk een kans geven om op ee.

Contacteer ons