Meer resultaten voor feestzaal lier

   
   
 
feestzaal lier
feestzaal of feestlocatie te vremde boechout lier de pastoor van vremd.
Want bij de pastoor van Vremd zijn jullie met de kinderen van harte welkom. Niets houdt u nog tegen om samen te genieten in een ontspannen omgeving. Een feestzaal voor jouw receptie? Wij maken van jouw receptie een absolute topper.
Feestzaal Lier Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
Hof van Aragon bevindt zich te Lier het adres is Aragonstraat 6. De Place" to be" indien u naar een geschikte lokatie op zoek bent om iets te vieren.Een trouwfeest, receptie, verjaardagsfeest, bedrijfsevent, familiefeest, doopfeest, fuif, babyborrel, voor iedere gelegenheid hebben wij een gepaste for. Feestzaal Salons Weilandshof.
Salons Delicatessen De Moriaen Gastronomie op maat, waar en wanneer u wil.
Tijdens de kerst en eindejaarsperiode stellen wij een lekker en evenwichtig menu voor dat u na bestelling in onze winkel kan afhalen. De Moriaen bevindt zich in het centrum van Lier op een boogscheut van de Sint-Gummaruskerk en de Zimmertoren.
Feestzalen Hof" van Beatrijs" te Lier Feestzalen Hof" van Beatrijs" te Lier.
Feestzalen Hof" van Beatrijs" te Lier Feestzalen Hof" van Beatrijs" te Lier Feestzalen Hof" van Beatrijs" te Lier Feestzalen Hof" van Beatrijs" te Lier Feestzalen Hof" van Beatrijs" te Lier Feestzalen Hof" van Beatrijs" te Lier. Feestzalen Hof" van Beatrijs" te Lier.
De mooiste feestzaal Lier check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Lier. De feestzalen in Lier zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Lier zelf.
Feestzaal verhuur Lier goudengids.be.
Nazaretdreef 99, 2500 Lier. 5 Hof van Nazareth Feestzalen. Nazaretdreef 101/B1, 2500 Lier. Zondag 1400: 1800.: Feestzalen in authentiek kader. Ruime parking Groene, bosrijke omgeving. Seminaries Organisatie van. Organisatie van seminaries. Bezoek onze webpagina. 6 Feestzaal Lerenveld. Lerenveld 35 C, 2547 Lint.
Zalen verhuur Lier goudengids.be.
6 The Tree. Mechelsesteenweg 380/4, 2500 Lier. 7 Feestzaal Lerenveld. Lerenveld 35 C, 2547 Lint. 8 Tafel 7. Ranstsesteenweg 86, 2520 Emblem Ranst. Prachtige feestzaal en brasserie in landelijk kader! Bezoek onze webpagina. 9 Het Gildenhuis. Stationsstraat 3, 2570 Duffel.
Hof van Aragon Feestzaal Restaurant Hotel.
Tel 32 3 491 08 00 info@hofvanaragon.be. Sinds 1963 staat Hof van Aragon ter beschikking als feestzaal in de oude, Lierse stadsbuurt. Op Zon en feestdagen serveert Hof van Aragon s middags een uitstekend drie-gangen menu voor een erg aantrekkelijke prijs. Het Hof van Aragon ligt midden in het historische Lier, een kleine stad vlak bij Antwerpen.
Feestzaal Hof Van Nazareth in Lier.
Feestzaal in Lier. 2500 Lier Tel. 03 480 85 58. Feestzaal in Lier. De imposante Abdij Hof Van Nazareth is al meer dan dertig jaar een referentie. Van zodra je door de statige poort van de voormalige abdij treedt, word je overweldigd door haar rijke geschiedenis.
t Pelterke KLEINE FEESTZAAL.
Een gezellige moderne feestzaal. De kleine feestzaal werd in 2012 vernieuwd. Hij is helemaal afgestemd op de hedendaagse behoeften en is zeer gerieflijk uitgerust. Een aparte toog, een ruime koelcel, een beamer met bijhorende geluidsinstallatie en draadloos internet maken van deze zaal de geschikte oplossing voor kleinere feestjes.
Untitled Untitled Document. Document.

Contacteer ons