Op zoek naar feestzaal lier?

   
   
 
feestzaal lier
Feestzaal Lier San Marco Village.
Daarnaast is de zaal gunstig gelegen en voorzien van voldoende parkeerplaatsen. Een familiefeest of andere bijeenkomst in onze feestzaal in Lier. Wij organiseren graag een spetterend familiefeest voor u met een hapje en een drankje of met een uitgebreid familiediner in onze feestzaal in Lier.
Feestzaal Lier Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
Hof van Aragon bevindt zich te Lier het adres is Aragonstraat 6. De Place" to be" indien u naar een geschikte lokatie op zoek bent om iets te vieren.Een trouwfeest, receptie, verjaardagsfeest, bedrijfsevent, familiefeest, doopfeest, fuif, babyborrel, voor iedere gelegenheid hebben wij een gepaste for. Feestzaal Salons Weilandshof.
The Tree feestzaal Lier Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Feestzaal The Tree in Lier biedt een warm modern interieur met veel hout en gezelligheid. Deze multifunctionele zaal beschikt over alle troeven voor een geslaagd feest. Een bedrijfsevenement, een opleiding of productvoorstelling? Of een tof familiefeest, een geweldig huwelijksfeest of babyborrel?
De mooiste feestzaal Lier check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Lier. De feestzalen in Lier zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Lier zelf.
Feestzaal Lier Alle Feestzalen in Lier Antwerpen op Salino.be Salino.be.
Feestzaal t Lepeltje is vanaf 1988 een vaste waarde in de streek van Duffel Lier Mechelen. Met een reputatie die langzaam maar zeker is opgebouwd en die steunt op een degelijke klassieke keuken, maar ook zijn eigen specialiteiten heeft, met een perfecte service in een verzorgde en rustige omgeving.
Feestzalen Hof" van Beatrijs" te Lier Feestzalen Hof" van Beatrijs" te Lier.
Feestzalen Hof" van Beatrijs" te Lier Feestzalen Hof" van Beatrijs" te Lier Feestzalen Hof" van Beatrijs" te Lier Feestzalen Hof" van Beatrijs" te Lier Feestzalen Hof" van Beatrijs" te Lier Feestzalen Hof" van Beatrijs" te Lier. Feestzalen Hof" van Beatrijs" te Lier.
De Fortuin in Lier alleen nog maar feestzaal RTV.
De Fortuin in Lier alleen nog maar feestzaal. 2 november 2016 1414.: Eetgelegenheid De Fortuin in Lier is enkele maanden na de opening alweer gesloten. De zaal van het historische pand aan het Felix Timmermansplein zal enkel nog gebruikt worden als feestzaal.
Hotel Florent opent feestzaal Lier Gazet van Antwerpen.
Hotel Florent opent feestzaal. 13/05/2015 om 0324: door Chris Van Rompaey. Lier Hotel Florent, op de hoek van de Florent Van Cauwenberghstraat en de Kapucijnenvest, neemt deze week zijn feestzaal in gebruik. De zaal kan gehuurd worden voor allerlei feesten, recepties, seminaries en vergaderingen.
Parochiezaal Kerknet.
Kom en ontdek onze toffe parochie en feestzaal die in elk van onze parochies aanwezig is. Parochiezaal DOpen Poort. Op de Berlaarsesteenweg in Lier, tussen de huisnummers 15 en 19, ligt de open, overdekte poort die toegang geeft tot de achterliggende appartementen, het KLJ-lokaal en de parochiezaal.
Untitled Untitled Document. Document.
Hof van Aragon Feestzaal Restaurant Hotel.
Tel 32 3 491 08 00 info@hofvanaragon.be. Sinds 1963 staat Hof van Aragon ter beschikking als feestzaal in de oude, Lierse stadsbuurt. Op Zon en feestdagen serveert Hof van Aragon s middags een uitstekend drie-gangen menu voor een erg aantrekkelijke prijs. Het Hof van Aragon ligt midden in het historische Lier, een kleine stad vlak bij Antwerpen.

Contacteer ons