Resultaten voor feestzaal lier

   
   
 
feestzaal lier
Feestzaal Lier Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
Hof van Aragon bevindt zich te Lier het adres is Aragonstraat 6. De Place" to be" indien u naar een geschikte lokatie op zoek bent om iets te vieren.Een trouwfeest, receptie, verjaardagsfeest, bedrijfsevent, familiefeest, doopfeest, fuif, babyborrel, voor iedere gelegenheid hebben wij een gepaste for. Feestzaal Salons Weilandshof.
Feestzaal Lier San Marco Village.
Daarnaast is de zaal gunstig gelegen en voorzien van voldoende parkeerplaatsen. Een familiefeest of andere bijeenkomst in onze feestzaal in Lier. Wij organiseren graag een spetterend familiefeest voor u met een hapje en een drankje of met een uitgebreid familiediner in onze feestzaal in Lier.
Untitled Untitled Document. Document.
Huwelijksfeest Lier Kasteel Tivoli.
Lees meer Huwelijksfeest Lier. In feestzaal Kasteel Tivoli kan u op stijlvolle wijze in het huwelijk treden. Onze droomlocatie biedt een fraai decor met een primacocktail van hedendaags en klassiek. Bij Kasteel Tivoli liggen alle opties open en de organisatie verloopt volledig vlekkeloos.
The Tree feestzaal Lier Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Feestzaal The Tree in Lier biedt een warm modern interieur met veel hout en gezelligheid. Deze multifunctionele zaal beschikt over alle troeven voor een geslaagd feest. Een bedrijfsevenement, een opleiding of productvoorstelling? Of een tof familiefeest, een geweldig huwelijksfeest of babyborrel?
De mooiste feestzaal Lier check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Lier. De feestzalen in Lier zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Lier zelf.
Feestzaal Lier Alle Feestzalen in Lier Antwerpen op Salino.be Salino.be.
Naalstraat 43D, Duffel Antwerpen vanaf 10 tot 250 personen. Feestzaal t Lepeltje is vanaf 1988 een vaste waarde in de streek van Duffel Lier Mechelen. Met een reputatie die langzaam maar zeker is opgebouwd en die steunt op een degelijke klassieke keuken, maar ook zijn eigen specialiteiten heeft, met een perfecte service in een verzorgde en rustige omgeving.
Feestzalen Hof" van Beatrijs" te Lier Feestzalen Hof" van Beatrijs" te Lier.
Feestzalen Hof" van Beatrijs" te Lier Feestzalen Hof" van Beatrijs" te Lier Feestzalen Hof" van Beatrijs" te Lier Feestzalen Hof" van Beatrijs" te Lier Feestzalen Hof" van Beatrijs" te Lier Feestzalen Hof" van Beatrijs" te Lier. Feestzalen Hof" van Beatrijs" te Lier.
Feestzaal Lier Brasserie Louis.
Maandag vanaf 11u00 tot Dinsdag vanaf 11u00 tot Woensdag vanaf 11u00 tot Donderdag vanaf 11u00 tot Vrijdag vanaf 11u00 tot Zaterdag vanaf 10u00 tot Zondag vanaf 11u00 tot Keuken doorlopend open van 11u30 tot 22u. Woensdag 24/12 zijn we uitzonderlijk gesloten. Brasserie Louis Zimmerplein 2/3 2500 Lier T: 03 488 77 40 M: 0496 380 309 info@brasserielouis.be.
Feestzaal t Cleyn Paradijs Lier Cateringblog.
Prijzen vanaf 125, eindopkuis inbegrepen. Technische gegevens feestzaal. Oppervlakte: 40 m. Oppervlakte: 40 m. Aantal personen zittend: 30 à 35. Aantal personen rechtstaand: 70. Heilige Geeststraat 2, 2500 Lier. Deel dit artikel. Vorige bericht Feestzalen Diependael Mechelen. Volgend bericht Heilige Geestkapel Mechelen.
Zuid-West, Lier Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Italiaans restaurants in Lier. Japans restaurants in Lier. Mediterraan restaurants in Lier. Pizzeria restaurants in Lier. Sushi restaurants in Lier. Vegetarische restaurants in Lier. Vis en zeevruchten restaurants in Lier. De beste IJs in Lier. De beste Tapas in Lier.

Contacteer ons