Zoeken naar eten in genk

   
   
 
eten in genk
Restaurant Corneille Stiemerheide.
Hotel Stiemerheide Genk. Restaurant De Kristalijn. Zoeken naar: Verzenden. Hotel Stiemerheide Gastronomie Restaurant Corneille. Hotel Stiemerheide heet u hartelijk welkom in het sfeervolle restaurant Corneille. De werken van deze Nederlandse schilder, tevens stichter van de bekende Cobra-beweging, typeren vooral kleurencontrasten, vormen en emoties.
The Thrill.
Overnacht in Genk bij één van de partners van The Thrill en geniet van speciale voordelen. Vraag ernaar bij uw bezoek aan The Thrill. Het sfeervolle hotel, uniek gelegen in de Limburgse Kempen, grenzend aan het Maasland is eind jaren 80 in de Engelse cottage stijl gebouwd.
La Focaccia Italiaans restaurant te Genk.
Wil je voor of na het diner nog even lekker ontspannen in onze privé sauna? Neem alvast een kijkje op www.hotelatlantis.be of bel voor een afspraak! vrijdag: 800: 2200.: Zaterdag Zondag: 900: 2200.: 15 per persoon. Feestje met vrienden of familie? Ontdek ons private dining pasta-buffet. We verwelkomen jullie met een glaasje Prosecco olijfjes op tafel. Assortiment van bruschetta aan tafel geserveerd. Pastabuffet met 3 soorten pasta. Penne amatriciana, Tagliatelle met scampi, Fusili 4 formaggi. Prijs pp ALL INN: 4500, euro. frisdranken, waters, huiswijn, pils worden geserveerd t.e.m. reserveer hier online! Bestel een kadobon. Het Restaurant zal gesloten zijn voor jaarlijks verlof van 13/08/2018 t.e.m. Telefoon: 089 32 10 10. Mogelijke betalingswijze: cash, BC, Visa, Mastercard, American Express, Kadobon Stad Genk.
Welkom bij de Molen Genk.
Met zijn interieur gekenmerkt door een zuiver vleugje nostalgie baadt De Molen in een gezellige drukte die de bezoeker meteen op zijn gemak stelt. Met De Molen is Genk niet alleen een gezellige grillroom rijker maar ook een hartige speciaalzaak waar u al uw prikkelende vleselijke verlangens kunt laten botvieren: hier vindt u effectief de meest sappige filet pur, de verrukkelijkste entrecôte, de appetijtelijkste brochettes en de meest verleidelijke chateaubriand.
t Konijntje Restaurant.
U kan er in de zomer genieten van een gezellig tuinterras met vijver en waant U zo al snel met een heerlijk gerecht op Uw bord in vakantiestemming. Wilt U een feestje organiseren, dan kan U in hun feestzaal terecht tot 50 personen.
Welkom in Taverne Lorraine Genk.
Welkom in de Lorraine. Bij ons kan u iedere dag komen genieten van een lekkere lunch, snack of diner. Reeds 30 jaar zijn wij een gevestigde waarde in Genk, gelegen tegenover de kerk. Onze uitgebreide menukaart zal u telkens weten te verrassen.
De lekkerste adresjes van Genk Nieuws HLN.
Praktisch: Stadsplein 2 089/812 802 TVL café Genk. Halverwege vorige eeuw werden hier wel al Italiaanse wijnen ingevoerd, maar voor de rest moest de Italiaanse gemeenschap het stellen met Belgische namaak. Raineri vulde dat gat in de markt met Italiaanse voedingswaren.
De 10 beste restaurants in Genk TripAdvisor.
25 van 147 Restaurants in Genk. Italiaans Frans Mediterraan Midden-Oosters Zuid-Amerikaans. Altijd lekker eten! 26 van 147 Restaurants in Genk. Open en eerlijke keuken. Een verborgen topper in Genk ontde 30/03/2018. Orestis Greek Cuisine. 27 van 147 Restaurants in Genk.
Eten Eten.
Wilde Kastanjelaan 23, 3600 Genk belgisch. Dit gezellig eetcafé ligt op een boogscheut van de stad Genk. De ligging is midden in een prachtige tuinwijk, in de schaduw van de historische mijnschacht. De ideale uitvalsbasis voor een dagje uit met de fiets.
HOME.
Het keukenteam, bestaande uit Rocco, Marino uit Sardinië, Juan Papa Chico, onder leiding van Maria bereiden u met liefde de klassiekers uit de Italiaanse en Spaanse keuken, maar verleiden u ook met hedendaagse trends. Enkel de meest verse en originele Italiaanse en Spaanse ingrediënten worden gebruikt in hun creaties.
La Botte Restaurant Genk Famiglia Giacomazza.

Contacteer ons