Zoeken naar feestzaal schoten

   
   
 
feestzaal schoten
Brasserie Mano Feestzaal, Schilde, regio Antwerpen, s Gravenwezel, schoten, Zoersel, Stabroek, West-Malle, St-Job-int-Goor, Wijnegem.
Feestzaal Brasserie MaNo: De ideale locatie voor al uw feesten. De ideale locatie voor uw huwelijksfeest, communie, lentefeest, doopfeest, jubileum, babyborrel, voor groepen tot 100 personen. De feestzaal komt uit op een prachtige tuin met groot terras en is gelegen in de rustgevende buurt van Schilde.
Communiefeest Schoten Hof van Beatrijs.
Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Schoten ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig bereikbaar. Een onvergetelijk communiefeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Schoten.
Verhuur CC Schoten.
Je kan De Kaekelaar, de lokalen van het Kasteel van Schoten, LDC Cogelshof, de wijklokalen en de marktgebouwen afhuren voor vergaderingen en activiteiten. Niet alle activiteiten komen voor elke locatie in aanmerking. De reglementen en aanvraagformulieren kan je via deze link bekijken en downloaden.
Zaalverhuur XL De Burgerij Belgiƫ.
Feesten Presentaties Teambuilding Lezingen Evenementen Recepties Groepsdiners Communies. Neem contact op voor vrijblijvende informatie. Ben je mens en zie je dit veld, laat het dan leeg. Velden die gemarkeerd zijn met een zijn verplichte velden. Confirm that you are not a bot.
Zaal Don Bosco steekt in nieuw kleedje Schoten Het Nieuwsblad.
Vorige afbeelding 1 / 2 Volgende afbeelding. Schoten De parochiezaal van Don Bosco aan de Hendrik Consciencestraat in Schoten werd de voorbije maanden grondig vernieuwd. Tijdens een gezellig kaas en vleesbuffet dat gepresenteerd werd door Femma en KWB Sint-Cordula, konden 108 gasten het resultaat van deze renovatie bewonderen.
Feestzaal Schoten Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
Home Feestzaal Schoten. Hier vindt u een lijst van Zalen en Feestzalen in de buurt van Schoten. Gebruik uitgebreid zoeken om preciezer te zoeken. Javascript is uitgeschakeld. Daarom kunt u mogelijk niet alle zoekfuncties op deze pagina gebruiken. Als u een nieuwe zoekopdracht wilt starten zonder javascript aan te zetten, moet u eerst terug naar de homepage.
Feestzaal Schoten goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. Evenementen Organisatie van. 24 resultaten voor feestzaal Schoten. 1 Ecoline Europe. Paalstraat 343, 2900 Schoten. Evenementen Organisatie van. 2 Melkerij Peerdsbos. Bredabaan 93, 2930 Brasschaat. Diet in the Box. 3 The Mansion of Dragons.
Gemeentelijke locaties en materiaal Gemeente Schoten.
Een lokaal in het kasteel van Schoten, De Kaekelaar, de Marktgebouwen, het LDC Cogelshof, de wijklokalen Fortbaan, Schijnparklaan of Lariksdreef kan je via het Cultuurcentrum Schoten huren. Wie een jeugdgerelateerde activiteit wil organiseren, kan het Park-iet in het park van Schoten huren via de jeugddienst.
Zalenverhuur / Feestzalen in Merksem, Antwerpen, Brasschaat, Ekeren Schoten.
er op uit! Zalenverhuur / Feestzalen in Merksem, Brasschaat, Ekeren Schoten. Klik op de hoofding van de kolommen om de gegevens te sorteren zoals u wenst. 03 645 87 72. 03 605 55 08. d'Ouwe' Kerk Zaal Tijl. Lage Kaart 644.
Kasteelhoeve te huur voor feesten Flinkheuvel s Gravenwezel.
Tom helpt u graag verder. Hij brengt u graag in contact om uw culinaire dromen te bespreken met onze chefs, uw musicale tonen te leren kennen met onze chef-entertainment en met onze partners om uw evenement te ondersteunen waar nodig.
Gelmelen.

Contacteer ons