Zoeken naar feestzaal schoten

   
   
 
feestzaal schoten
Gemeentelijke locaties en materiaal Gemeente Schoten.
Een lokaal in het kasteel van Schoten, De Kaekelaar, de Marktgebouwen, het LDC Cogelshof, de wijklokalen Fortbaan, Schijnparklaan of Lariksdreef kan je via het Cultuurcentrum Schoten huren. Wie een jeugdgerelateerde activiteit wil organiseren, kan het Park-iet in het park van Schoten huren via de jeugddienst.
Romantische trouwlocatie Schoten Vind het op DNLS!
Wilt u ook foto's' maken op de locatie, kijk dan even of dit wel mogelijk is bij de trouwlocatie in Schoten. Bij de vermelding van een specifieke trouwlocatie in Schoten staat ook aangegeven of u buiten kunt trouwen of niet.
Feestzaal Schoten Alle Feestzalen in Schoten Antwerpen op Salino.be Salino.be.
Wie ooit al eens een evenement organiseerde, weet dat elk plan begint met de ideale feestzaal. Salino.be maakt de zoektocht gemakkelijk, en presenteert u een selectie feestlocaties in Schoten Antwerpen volgens uw eigen zoekcriteria. Zo kan u bijvoorbeeld aangeven hoeveel personen u verwacht, of u catering nodig heeft en of er al dan niet parkeergelegenheid voorzien moet zijn.
Feestzalen Schoten goudengids.be.
1 Ecoline Europe. Paalstraat 343, 2900 Schoten. Evenementen Organisatie van. 2 Melkerij Peerdsbos. Bredabaan 93, 2930 Brasschaat. Diet in the Box. 3 The Mansion of Dragons. Gemeentepark 12, 2930 Brasschaat. 4 De Roode Loper H.V.T. Augustijnslei 1, 2930 Brasschaat. Merksemsebaan 280, 2110 Wijnegem. Bijkhoevelaan 30, 2110 Wijnegem. Sint-Jobsteenweg 25, 2970 s-Gravenwezel Schilde. Diet in the Box. 8 De Mange Tout. Turnhoutsebaan 450, 2110 Wijnegem. Diet in the Box. Oude Bosuilbaan 54, 2100 Deurne Antwerpen. 10 Wilgenhof Feestzaal.
GAMBRINUS Restaurant SCHOTEN 2900.
Dit wordt één van de betere adressen om te eten in Schoten. Na de lunch serveren we ook pannenkoeken en andere ambachtelijk gemaakte zoetigheden. Sint Cordulastraat 22 2900 SCHOTEN. Toon telefoonnummer 03.291.88.40. U bent misschien ook geïnteresseerd in deze restaurants.:
Feestzaal Schoten Zoek een feestlocatie Eyespot.
Toon kaart Feestzaal Schoten. In Schoten vonden we deze feestzalen voor je terug. Door links je gewenste opties op te geven, kan je nu nog gerichter zoeken. Klik op Toon Kaart om alle feestlocaties op de kaart te bekijken. Het weelderige kader, de warme sfeer, het hartelijk onthaal en de gastronomische keuken maken van Lucullus de plaats om iets te vieren.
Brasserie / Feestzaal Vordensteyn Tavernes, café-restaurants Schoten Antwerpen.
32 473 33 19 35. Schrijf Zelf een mening. Toevoegen aan favorieten. Brasserie/Feestzaal Vordensteyn in Schoten beschikt over een restaurant, een cafetaria, een zonneterras en een feestzaal, die gratis tot uw beschikking staat als u gebruik maakt van onze cateringservice.
Feestzaal Schoten Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
Home Feestzaal Schoten. Hier vindt u een lijst van Zalen en Feestzalen in de buurt van Schoten. Gebruik uitgebreid zoeken om preciezer te zoeken. Javascript is uitgeschakeld. Daarom kunt u mogelijk niet alle zoekfuncties op deze pagina gebruiken. Als u een nieuwe zoekopdracht wilt starten zonder javascript aan te zetten, moet u eerst terug naar de homepage.
Verhuur CC Schoten.
Wie is wie. Cultuurcentrum Schoten EVA-vzw. Bestel je tickets online! Je kan De Kaekelaar, de lokalen van het Kasteel van Schoten, LDC Cogelshof, de wijklokalen en de marktgebouwen afhuren voor vergaderingen en activiteiten. Niet alle activiteiten komen voor elke locatie in aanmerking.
Zaal Don Bosco steekt in nieuw kleedje Schoten Het Nieuwsblad.
Vorige afbeelding 1 / 2 Volgende afbeelding. Schoten De parochiezaal van Don Bosco aan de Hendrik Consciencestraat in Schoten werd de voorbije maanden grondig vernieuwd. Tijdens een gezellig kaas en vleesbuffet dat gepresenteerd werd door Femma en KWB Sint-Cordula, konden 108 gasten het resultaat van deze renovatie bewonderen.
Gelmelen.

Contacteer ons