Zoeken naar traiteur kortrijk

   
   
 
traiteur kortrijk
Welkom in Kortrijk bij Traiteur Kokoon, Jan Britt Dumon.
Welkom in Kortrijk bij Traiteur Kokoon, Jan Britt Dumon. Traiteur Kokoon uit Kortrijk staat voor kwaliteit en professionalisme. Dagverse marktproducten en creativiteit zijn de stokpaardjes van Jan en Britt. Hun jarenlange ervaring in gerenommeerde restaurants in zowel binnen als buitenland maakt van traiteur Kokoon uw culinaire partner.
Traiteur Soubry-Vanhoutte Kortrijk.
traiteur in bijberoep wij werken alle weekends, feestdagen en schoolvakanties. andere dagen ook op aanvraag. afhaal van broodjes, menus, desserts, kaasplanken, ontbijtmanden. ook op loctie kunnen we al uw feestjes verzorgen. Javascript is required to view this map. Stad Kortrijk Grote Markt 54 8500 Kortrijk 1777@kortrijk.be tel.
Deylgat Claude Traiteur.
Traiteur Kokoon Kortrijk.
Traiteur Symfonie Kortrijk.
Bekijk en like onze facebookpagina door te klikken op onderstaande link. Steven, Catherine en Sarah. Reacties zijn gesloten. Sint Jansplein 14 B20. dagelijks open van 8 tot 19.00 u. zon-en feestdagen open tot 14.00 u. Traiteur Symfonie Kortrijk. Mogelijk gemaakt door WordPress.
Traiteur Mamma Mia.
Ga voor onze buffetten met een maximum aan service zoals de bijgeleverde bainmarietoestellen, borden/bestek en de mooie presentatie op ons porselein. Warme levering van buffetten in Groot-Kortrijk vanaf 20 personen op afspraak. 14 tot en met 27 juli. Traiteur Mamma Mia.
Italiaanse gerechten Kortrijk Pomodoro: meeneem, lunch.
Pomodoro Traiteur en pizzeria. Eten ter plaatse. Op de eerste verdieping kunt u eveneens meteen ter plaatse van onze Italiaanse keuken proeven. Onze keuken is dagelijks behalve op dinsdag geopend van 12 tot 14u30 gesloten op zon en feestdagen. In een zuiderse, warme sfeer verwelkomen wij u met veel plezier! Er is een weeklunch voorzien die betaalbaar en lekker is, wat kunt u nu nog meer wensen? Hebt u een feestje voor de boeg? Dan kunt u beroep doen op onze traiteurdienst aan huis. Wij staan 7 dagen op 7 tot uw dienst voor elk evenement vanaf 20 personen. Zowel in onze traiteurszaak als in de pizzeria maken wij enkel gebruik van de lekkerste gerechten. Ook versheid dragen wij hoog in het vaandel, waardoor de smaken van onze producten verfijnd en uniek zijn. Kom langs en ontdek hoe échte Italiaanse gerechten in Kortijk smaken of neem contact op via ons contactformulier voor meer info of reservatie! Onze-Lieve-Vrouwestraat 6 8500 Kortrijk België.
We zijn uw partner bij Bart Traiteur.
Traiteurs in Kortrijk.
Traiteurs in Kortrijk. Traiteurs in Kortrijk. Belgisch, mee te nemen, levert aan huis. t Klein Fornuis. Frans, Belgisch, mee te nemen, traiteur aan huis, levert aan huis. Frans, Belgisch, mee te nemen, levert aan huis, bediening aan huis. Chief's' Home Cookery.
Slagerij en traiteurdienst Benny in Kortrijk: grote en kleine feesten Slagerij Benny.
Slagerij en traiteur Benny in Kortrijk heeft een waaier aan wok pasta gerechten. Wij verzorgen barbecues voor zowel bedrijven als particulieren. Slagerij traiteur Benny is de beste keuze voor uw catering en buffetten. Hier vindt u de eindejaarfolder van slagerij en traiteur Benny.
Fruy Finest Food Catering wint zilver als traiteur Kortrijk Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. C Maak van Kortrijk jouw startgemeente! Nieuws uit een andere gemeente? Fruy Finest Food Catering wint zilver als traiteur. 01/02/2012 om 0300: door vkk Print Corrigeer. Ann en Xavier Fruy werken naar goud toe tegen de volgende keer.

Contacteer ons