Op zoek naar feestzaal?

   
   
 
feestzaal
Onze feestzaal Jacky Jaeken.
Nieuwjaar, Dinsdag 1 januari 2019. Deze buffetten worden alleen geserveerd in onze feestzaal. U bent van harte welkom! Uiteraard kan dit concept ook op andere dagen en kunt u kiezen uit ons gehele buffet aanbod, mits reservering en een minimum aantal personen bespreekbaar.
Feestzaal / Rent a pub De Klokke Baaigem Verjaardagsfeesten babyborrels seminarie trouwfeesten.
Volledig gerenoveerde feestzaal in Baaigem. In onze landelijke hoeve kan u terecht voor al uw events. De Klokke beschikt over 2 ruimtes: de pub en de feestzaal. Afhankelijk van uw wensen, kan u gebruik maken van onze pub of pub én feestzaal.
Feestzalen De Lozen Boer.
Wijnverkoop van zelf geïmporteerde wijnen. Breakfast @ pannenkoekenhuisje. Naast de 2 grote feestzalen Hélène en Isabelle zijn er ook mooie kleinere privé ruimtes zoals de Serre en Orangerie. Deze zaaltjes zijn ideaal voor kleinere groepen tussen 15 en 45 personen.
Feestzaal De Kat Traiteur Steven.
maar ook een luisterend oor naar uw suggesties! Feestzaal De Kat Traiteur Steven. Feestzaal De Kat Traiteur Steven bieden U een uitgebreide traiteurdienst voor al uw feesten! Bij U thuis, in onze feestzaal of op een locatie naar keuze. Wij bieden u een service van A.
Park FC Houthalen Verhuur feestzaal Palmenpark.
Steven Leduc, 0497 34 75 00 leducbergs@telenet.be. Klik hier voor meer fotos. Feestzaal Palmenpark bezet 11/08/2017. Feestzaal Palmenpark bezet 11/08/2017. No additional details for this event. Feestzaal Palmenpark bezet 27/08/2017. Feestzaal Palmenpark bezet 27/08/2017. No additional details for this event.
Feestzaal Schaffen Vleugt Verhuur van zalen Zelf iets organiseren Vrije tijd Stad Diest.
Home Vrije tijd Zelf iets organiseren Verhuur van zalen Feestzaal Schaffen Vleugt. Feestzaal Schaffen Vleugt. De feestzaal en een klaslokaal worden vooral verhuurd aan verenigingen of particulieren voor manifestaties of activiteiten zoals vergaderingen, voordrachten, tentoonstellingen, gezellig samenzijn, koffiefeesten, St.-Niklaas en kerstfeest met uitsluiting van activiteiten met commerciële inslag.
Nas Dom Feestzaal Sloveense Gemeenschap Stad Genk.
Nas Dom Feestzaal Sloveense Gemeenschap toegankelijk voor personen met een beperking. Galopinstraat 15, 3600 Genk. Tot 200 personen zittend en tot 300 personen staand. Feestzaal Nas Dom is een polyvalente ruimte met uitgeruste keuken, een toog en een klein podium.
Feestzaal Partizan.
Feestzaal Hof te Rhode.
Vanaf april zijn er wegenwerken ter hoogte van de Klappijstraat waardoor Hof te Rhode enkel bereikbaar is via de Nieuwe Dijkstraat vliegveld en de Rodestraat. De statige Feestzaal is perfect geschikt voor een groot aantal gasten. Een ruimtelijke maar sfeervolle zaal die wat weg heeft van een grote huiskamer.
Welkom bij De Venkel.
Voor een uitgebreid feest kan je bij feestzaal De Venkel dus gerust meerdere feestzalen combineren! De Venkel als jouw feestlocatie. Een waaier aan mogelijkheden voor élk type feest, daarvoor moet je vast en zeker bij feestzaal De Venkel in Kortenberg langsgaan!
De mooiste feestzaal België check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in België. De feestzalen in België zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in België zelf.

Contacteer ons