Meer resultaten voor feestzaal

   
   
 
feestzaal
Verbouwen en herinrichten van een schuur tot feestzaal DLV.
De omvorming van schuur tot feestzaal werd gedaan met oog voor het bestaande architecturale karakter zodat de erfgoedwaarde behouden bleef. DLV verzorgde voor Rik Verwilst.: Stedenbouwkundige vergunningsaanvraag voor verbouwen van de schuur tot feestzaal. Werfopvolging voor de verbouwing tot feestzaal.
Feestzalen traiteur Gemeente Kortemark.
uit in kortemark. Infobladen en pers. Salons Ten Boogaerde. Hoogledestraat 97 A Kortemark. GSM 0479 68 21 10 051 62 90 40. Feestzaal De Hobbit. Zarrenstraat 1 Kortemark. 051 56 99 85 fax 051 72 32 44. Feestzaal De Zandhoeve.
Feestzalen De Lozen Boer.
Wijnverkoop van zelf geïmporteerde wijnen. Breakfast @ pannenkoekenhuisje. Naast de 2 grote feestzalen Hélène en Isabelle zijn er ook mooie kleinere privé ruimtes zoals de Serre en Orangerie. Deze zaaltjes zijn ideaal voor kleinere groepen tussen 15 en 45 personen.
Feestzaal Restaurant Feestzaal Bebronna.
A la carte. Feestzaal voor al UW evenementen! Unieke venue voor al uw evenementen in het hart van de haven. Op een unieke locatie aan de Schelde. Bebronna is gesitueerd in het hartje van de Waaslandhaven met een uniek uitzicht over de schelde.
Unieke feestzaal in de Brouwerij Rodenbach te Roeselare Ter Eeste.
Ter Eeste is een feestzaal ondergebracht in de nog actieve brouwerij van Rodenbach te Roeselare. Het is dus een industriële locatie met een apart maar zeer warm karakter. De naam Ter Eeste verwijst naar de moutast die zich op de binnenplaats bevindt en een merkwaardig staaltje van industrieel erfgoed is.
Onze feestzaal Jacky Jaeken.
Nieuwjaar, Dinsdag 1 januari 2019. Deze buffetten worden alleen geserveerd in onze feestzaal. U bent van harte welkom! Uiteraard kan dit concept ook op andere dagen en kunt u kiezen uit ons gehele buffet aanbod, mits reservering en een minimum aantal personen bespreekbaar.
infrastructuur Feestzaal Zellik CC Asse.
De Zonder Zon Zon Omwille van productietechnische redenen er wordt ook op de orkestbak gespeeld worden de stoelen van de rijen A, B en C weggehaald. De plaatsnummering op de tickets geldt niet meer; we bieden deze voorstelling aan in vrije zit.
Feestzaal Kiezelhuys Hasselt.
Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Ik ga akkoord Lees meer. De" zondagsbrunch is voor ons telkens weer genieten: heerlijk eten, een gezellige sfeer én animatie voor ons zoontje." Reserveren Meer informatie.
Feestzaal Restaurant RENARD Feestzaal.
De feestzaal beschikt over een ruime parking en een grote majestueuze inkomhal met vestiaire. Naast de parking ligt de Heli-spot, wat aankomen per helicopter mogelijk maakt. Aansluitend aan de feestzaal bevindt zich de grote Windsor" orangerie met grote glazen ramen.
Gemeentelijke feestzaal Gemeente Boutersem.
Alles voor eigen gebruik: vb. afwasmiddel, keukenhanddoeken, wc papier., De tarieven vind je terug in het verhuurreglement. Huurformulier feestzaal 293Kb, pdf. Huurreglement feestzaal doc 925Kb., Neervelpsestraat 11 3370 Boutersem tel. 016 72 10 63 e-mail. Open vandaag: 9.00 tot 12.00 u.
De mooiste feestzaal België check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in België. De feestzalen in België zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in België zelf.

Contacteer ons