Zoeken naar Restaurant lier

   
   
 
Restaurant lier
Ristorante Annaloro.
Zuster Agnes Eten en Drinken te Lier.
Brasserie t Oud Lier in Lier Brasserie t Oud Lier.
t Oud Lier heet u welkom! t Oud Lier heet u welkom! Restaurant t Oud Lier. RESERVEER NU VOOR ONZE PAASBRUNCH OP 31 MAART, 01 OF 02 APRIL. Brasserie t Oud Lier vind je op een unieke locatie aan de Nete in Lier.
Lier Antwerpen Het Verloren Schaap Home Restaurant.
Beoordelingen HET MOMENT.
De bediening aan tafel was zeer onvriendelijk en om 21u15 werden we buitengejaagd op een zeer brutale en klantonvriendelijke manier. Bekijk de details. 4 / 5. In dit restaurant wordt een Grouponbon nog echt als reclame beschouwd. Bekijk de details.
Goudt Restaurant Bed Breakfast.
Wij bieden u eveneens de mogelijkheid om te blijven overnachten in één van onze BB kamers. Op die manier kan u de volgende dag nog even gezellig kuieren in het mooie stadscentrum van Lier, wat zich op wandelafstand bevindt van Goudt. Meer informatie over Lier: www.visitlier.be.
De lekkerste adresjes van Lier Nieuws HLN.
Zuster Agnes was het laatste begijntje in het begijnhof van Lier. Ze stierf in 1994. Maar haar naam leeft voort in het eetcafé naast het begijnhof, achter de hoek van de Zimmertoren, in een pand dat dateert van 1749. Je kunt er de klassieke brasseriegerechten eten, en dan nog liefst op het grote terras, met het rustgevende zicht op de Binnen-Nete, de stadsvesten én de grappige beeldengroep van de schapenkoppen. Lierenaars worden zo genoemd omdat de slimmeriken in de 14de eeuw voor een veemarkt kozen in plaats van voor een universiteit. Die ging uiteindelijk naar Leuven. Praktisch: Schapenkoppenstraat 16 03/288 94 73 Zuster Agnes. Maurizio Annaloro is een flamboyante Siciliaan. Barok en theatraal vindt hij zichzelf en dus gaf hij zijn restaurant ook trots zijn eigen naam.
De 10 beste restaurants in Lier TripAdvisor.
24 van 95 Restaurants in Lier. Gezellig restaurant met super lekk 18/03/2018. Fijne kennismaking 04/02/2018. 25 van 95 Restaurants in Lier. zeer typische bruine kroeg 14/05/2018. 26 van 95 Restaurants in Lier. Gezellig cafe 12/03/2018. 27 van 95 Restaurants in Lier.
Uit eten in Lier Visit Lier.
U kunt hier ook terecht voor ons kreeftenfestival, ontbijt of groepsmenu in combinatie met een gegidste uitstap in Lier. Brasserie, Feestzaal, Restaurant. 25 EUR, 25-50 EUR. Reeds meer dan 20 jaar is Het Moment een bruisende, verfijnde brasserie-restaurant op de historische Grote Markt.
Au fond du.
Au fond du is een gezellige brasserie en een fonduerestaurant gelegen in het hartje van lier en dit in de schaduw van de Zimmertoren. U bent er steeds welkom voor een drankje of een hapje, of voor een aangenaam fondue etentje met familie of vrienden. Tijdens de zomermaanden kan u hier ook rustig genieten op ons terras, met zicht op de Zimmertoren. Verder vindt u op deze website onze menukaart en fotos om al een beetje sfeer van het restaurant op te snuiven.
Home Den Draaiboom Restaurant traiteur.
Dit restaurant in Lier heeft al heel lang een goede naam, voornamelijk voor zijn paling gerechten maar ook de andere. Good food and location. A pleasant little restaurant serving good food with efficient service. Nice outdoor location in the summer outside the town of Lier with convenient parking.

Contacteer ons