Op zoek naar bokrijk adres?

   
   
 
bokrijk adres
Bokrijk Openingstijden.
Missie en Visie. VZW Het Domein Bokrijk. Open blik naar de toekomst. Roerend en immateriƫel cultureel erfgoed. Werken in Bokrijk. Plan je bezoek. Plan je bezoek. Op deze pagina vind je informatie over de openingsuren, prijzen, het reserveren van tickets, horeca, bereikbaarheid, enzovoort.
Speeltuin Bokrijk Toerisme Limburg.
Toevoegen aan favorieten. De openluchtspeeltuin van Bokrijk is een festijn voor groot en klein, en onder andere dankzij de opdeling in zones nu nog veiliger. De allerkleinsten leven zich uit in het kleuterkinderdorp tot 8 jaar, een miniversie van het.
Bokrijk Plattegrond.
Missie en Visie. VZW Het Domein Bokrijk. Open blik naar de toekomst. Roerend en immateriƫel cultureel erfgoed. Werken in Bokrijk. Scholen en jeugdgroepen. Groepen / bedrijven. overzicht museum Haspengouw Oost en West-Vlaanderen Kempen De oude stad De Sixties. vzw Het Domein Bokrijk.
Bokrijk Prijzen.
De ateliers in het Openluchtmuseum voor individuele bezoekers kosten 2 jetons per atelier. De jetons kan je kopen in de museumshop van het Openluchtmuseum en kosten 250, per jeton. Koop je online tickets hier. Tarieven kleuterscholen, lagere scholen en jeugdgroepen. Basistoegang park Bokrijk exclusief Openluchtmuseum en De sixties: Gratis.
Parkeren en openbaar vervoer Bokrijk Parkeren en openbaar vervoer Bokrijk.
Hoe geraak je in Bokrijk met het openbaar vervoer? De trein van Blankenberge naar Genk stopt in het stationnetje van Bokrijk. Als je uitstapt, zie je het kasteel al liggen. Te voet wandel je in een paar minuten naar de speeltuin.
NMBS Bokrijk.
Geldigheidsgebied van de Key Card vanuit het station BOKRIJK. KIEWIT / ALKEN / HASSELT / GENK. Treinen bij vertrek. Treinen bij aankomst. Real time informatie voor het station BOKRIJK. Info via SMS. De 4-lettercode is: BKRK. De 10-lettercode is: BOKRIJK.
Bokrijk Eten drinken.
Ook kan je in Bokrijk terecht voor een verjaardagsfeestje en dit zowel in de speeltuin als in het Openluchtmuseum! Verjaardagsfeestjes kunnen geboekt worden tijdens de openingtijden van het museum. Klik hier voor de openingsuren van de speeltuin en het Openluchtmuseum.
Bokrijk Locaties.
In Bokrijk kan je een bewegwijzerde route volgen van ongeveer 4 km die je langs de vijvers van Bokrijk en het arboretum neemt. Alle paden zijn verhard en bijzonder geschikt voor rolstoelen en kinderwagens. Bokrijk telt verschillende wandelroutes want vele Limburgse wandelroutes lopen door Bokrijk.
Bokrijk Route parkeren.
Bokrijk is een unieke locatie met een ideale ligging. Genk en Hasselt liggen op enkele minuten afstand. Ook vanuit Maastricht, Eindhoven, Brussel, Leuven en Antwerpen is park Bokrijk gemakkelijk bereikbaar. Er zijn 2 ruime parkings: Parking 1 en Parking 2.

Contacteer ons