Op zoek naar restaurant tongeren?

   
   
 
restaurant tongeren
Intermezzo.
intermezzo verwent de innerlijke mens in een trendy sfeer. In hartje Tongeren vindt u een klein stukje Italië! Trendy eetcafé inter mezzo verwent je met het beste uit de Mediterrane keuken. Lekker lichte gerechten op basis van de meest verse ingrediënten.
Caliu.
Dit restaurant is een absolute aanrader en zelfs een omweg waard als je in de buurt bent. Combineer een bezoek aan Tongeren zeker met dit restaurant, je zal het je niet beklagen. Via Tripadvisor Visited February 2015. Liebens M uit Tongeren.
Restaurant Magis.
@ Parking GROTE MARKT ondergronds: Hondsstraat, Tongeren. @ Parking PRAETORIUM bovengronds: Vermeulenstraat, Tongeren. Hotel Eburon De Schiervelstraat 10 3700 Tongeren tel 012/230199. Hotel Caelus VII Kloosterstraat 7 3700 Tongeren tel 012/697777. Hotel Huys Van Steyns Henisstraat 20 3700 Tongeren tel 012/697777. 2018 Restaurant Magis.
Eten Drinken: Visit Tongeren. Eten en drinken.
Stadhuisplein 7 Bus 2 3700 Tongeren 7 Bus 2. Grote Markt 9-11. Brasserie Bij Peter. Café De Kroon. Döner Kebap Izmir. Binnenplein Julianusshopping, De Schiervelstraat 10. Frituur Pierrot Co. Grand Café de Casque. Grote Markt 17. Hotel Ambiotel / Brasserie Den Ambi. Sint Ursulastraat 11. Grote Markt 13. Istanbul Kebap Restaurant.
Restaurant Maison Sophie Restaurant Sjalotte. Restaurant Maison Sophie Restaurant Sjalotte.
Painting the Past. Restaurant in Tongeren. Mathijs kookt met veel zorg en passie heerlijke gerechten uit de Frans/Italiaanse keuken met af en toe een knipoog naar de keuken van andere landen. Hij deelt zijn enthousiasme over de verse producten graag met u door ze zelf te presenteren aan tafel.
restaurant De Mijlpaal.
In een van de gezellige winkelstraten van Tongeren, de oudste stad van België, baten Jan Menten en An Penxten het restaurant De Mijlpaal uit. Vroeger waren hier de banketbakkerijen van de ouders van chef-kok Jan gevestigd. Een grondige verbouwing maakte van de ouderlijke bakkerij een modern en gestileerd restaurant, dat op korte tijd een stevige gastronomische reputatie heeft opgebouwd.
Michelin Restaurants Tongeren: Gids van de beste restaurants van Tongeren.
Route via deze plaats. Restaurants Michelin Tongeren. Alle Michelin restaurants in Tongeren: sterrenrestaurants in Tongeren en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Tongeren.
De 10 beste restaurants voor lunch in Tongeren TripAdvisor.
Licht in het hartje van Tongeren m 02/07/2018. Voor de 85ste keer: Intermezzo bl 19/06/2018. 13 van 32 resultaten. Café Europees Belgisch Geschikt voor vegetariërs. heerlijk eenvoudig gegeten 10/06/2018. gezellig oprecht eerlijke keuken 01/05/2018. 14 van 32 resultaten. Belgisch Nederlands Europees. 15 van 32 resultaten. Italiaans Europees Pizzeria Geschikt voor vegetariërs. Leuk Italiaans restaurant 15/02/2018.
LJ Welkom.
Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen! Ons gastronomisch restaurant gelegen aan de antiekmarkt te Tongeren verwelkomt u in een tijdloos chique kader waar u kan vertoeven in onze gezellige open ruimte of in onze multifunctionele ruimte met zicht op de keuken van Lucie.
Verwen je smaakpapillen bij Sané Restaurant in Tongeren.
Een leuk restaurantidee in Tongeren! Openingsuren Sané Restaurant. De keuken is dagelijks open van 11u30 tot 22u30, wij openen vanaf 10u tot 23u. Op zondagen is de keuken open van 12u tot 19u30, maar u bent welkom van11u30 tot 20u.
Altermezzo.
Ontdek het menu. Private Dining bij The" Wall of Wine." Altermezzo in Tongeren. Waar uit" eten gaan" ook leuk mag zijn. Op een steenworp van het historische stadscentrum van Tongeren bevindt zich in de vroegere gemeenteschool van Riksingen het trendy fijnproeversrestaurant ALTERMEZZO.

Contacteer ons