Meer resultaten voor restaurant waregem

   
   
 
restaurant waregem
De Koetsier Home Waregem.
Restaurant De Koetsier. Restaurant De Koetsier. 32 056 605 063. Wij zijn met jaarlijks verlof van vrijdag 9 maart t.e.m. donderdag 22 maart 2018. Het restaurant blijft steeds goed bereikbaar tijdens de wegenwerken aan het station! Site by Delta Solutions.
Restaurant Robuust Waregem Restaurant Robuust Waregem.
Wortegemseweg 115, Waregem. Tel: 056 61 64 74. Reserveer een tafel. Van maandag vrijdag. Een kaart samenstellen is een creatief proces waar we dagelijks aan sleutelen. Daarom wijzigt onze kaart op regelmatige basis, naargelang de seizoenen en de inspiratie van de chef. Heeft u een speciale wens, allergie of intollerantie? Meld dit gerust bij de reservatie, zo kunnen wij er hier rekening mee houden. Ontdek onze volledige kaart. Neem een kijkje in ons restaurant.
Escabeche Tapas deluxe.
Op 1 oktober 2008 openden wij ons tapas restaurant ESCABECHE te Waregem. U kunt hier hoofdzakelijk terecht voor tapas. Hiervoor heeft u de keuze uit tapas à" la carte" of our" choice, hierbij serveren wij een aaneenschakeling van tapas naar uw wens.
Home.
Deze kan gebruikt worden voor seminaries, vergaderingen, Rouwmaaltijden, huwelijksfeesten, bedrijfevents, personeelsfeesten, themafeesten, communies en diverse priv-feestjes. Contacteer ons voor uw persoonlijk voorstel. Tijdens de zomer kunt u genieten van ons terras! Voor de kinderen beschikken wij achteraan over een afgesloten speelruimte, waar ze naar hartelust kunnen spelen. De Hoop Waregem.
Home Al Valentino Da Vito Waregem.
Restaurant Al Valentino Da Vito bevindt zich in de Stormestraat in het centrum van Waregem. Patron Vito Sorice afkomstig uit de Puglia-regio Zuid-Italië staat samen met zoon Alessandro aan het fornuis. Hier kan u terecht voor Italiaanse specialiteiten zoals Osso Buco, reuzenscampi, Saltinbocca à la Romana, Tagliolini scampi, enz, maar ook voor de Belgische seizoensgerechten.
Klassieke Belgische Japanse keuken te Waregem Restaurant Hobo's.'
Restaurant Hobo's' te Waregem. Na 15 jaar is Restaurant Hobos meer dan een begrip in culinair Waregem. Bij Hobos geniet u in een ontspannen en ongedwongen sfeer van klassieke Belgische en Japanse keuken met zin voor gastronomie. Nu reserveren Cadeaubon.
De 10 beste restaurants in Waregem TripAdvisor.
19 van 46 Restaurants in Waregem. En famille 15/01/2018. 20 van 46 Restaurants in Waregem. Degelijk waarom geen visa/master 07/08/2017. 21 van 46 Restaurants in Waregem. Gezellige ruimte en lekker eten 05/10/2017. Restaurant Big Buddha. 22 van 46 Restaurants in Waregem.
Eten en drinken Waregem.
Gedurfde creaties, ook met specialiteiten, de charme van het platteland op je bord. Aarzel niet en zoek een gepast restaurant! Restaurants in Waregem via de Bedrijvengids. Tearooms en snackbars in Waregem via de Bedrijvengids. Knabbelkroegen, volkscafeetjes, landherbergen. In Waregem worden er ook streekbiertjes gebrouwen.
Welkom PIZZ'ARTI.'
Boekenplein Binnenplein achter de bibliotheek 12 8790 WAREGEM. Gezellige sfeer, Parking, Air conditioning, Honden toegelaten, Faciliteiten mindervaliden, Terras, Take-away, Wi-fi, Vegetarisch menu. Maestro, Master Card, Visa, Bancontact. In het restaurant kan u terecht voor een pizza, pasta of lasagne, maar ook voor een volledig menu met voorgerecht en dessert.
Home Restaurant d'Okkernote.'
Een restaurant voor jong en oud, gelegen in een landelijke omgeving tussen Waregem en Kruishoutem. Er wacht u steeds een hartelijke ontvangst en een uitgebreide menukaart met als specialiteit de alom bekende barbecue. Uw kinderen kunnen zich naar hartelust vermaken in onze kinderhoek, speelplein en wanneer het weer het toelaat is er een grote airtrampoline en springkasteel.
Baron Casier Waregem.
Eigentijdse bar-bistro in het kasteel van park Baron Casier te Waregem. Ontdek onze kaart. Iedere middag lunch à 18.50 voorgerecht hoofdgerecht. Ontdek het lunchmenu. Reserveren kan via dit formulier. De reservatie is pas definitief na bevestigingsmail van bar bistro Baron Casier.

Contacteer ons