Op zoek naar feestzaal diepenbeek?

   
   
 
feestzaal diepenbeek
Feestzaal Diepenbeek Alle Feestzalen in Diepenbeek Limburg op Salino.be Salino.be.
Wie ooit al eens een evenement organiseerde, weet dat elk plan begint met de ideale feestzaal. Salino.be maakt de zoektocht gemakkelijk, en presenteert u een selectie feestlocaties in Diepenbeek Limburg volgens uw eigen zoekcriteria. Zo kan u bijvoorbeeld aangeven hoeveel personen u verwacht, of u catering nodig heeft en of er al dan niet parkeergelegenheid voorzien moet zijn.
De Baenwinning.
De Baenwinning is een authentieke hoeve uit de 18 de eeuw, sinds jaar en dag gekend voor het organiseren van feesten en andere culinaire activiteiten." De Baenwinning is zeer centraal gelegen en heeft een ruime parking voorzien." Alles wordt tot in de puntjes afgewerkt en uw gasten hoeven dan nog enkel te genieten."
Welkom.
Kiezen voor feestzaal" De Lork" is kiezen voor een intieme. Feestzaal Lorka is niet enkel bekend van zijn dansfeesten en personeelsfeesten, maar. heeft een waaier aan mogelijkheden.: Avondfeesten met diner. Demonstratieavonden voor firma's.' Maandag 900h: tot 1230u: en van 1300h: tot 1500h: Diana.
bergheem.
Het wordt verhuurd voor privéfeesten of andere activiteiten en dit zowel aan personen wonende te Diepenbeek als daar buiten. Het is niet toegelaten om versieringen voor uw feest aan te brengen op deuren, vensters, muren of plafond, enkel de prikwand en de speciaal voorziene haakjes aan het plafond zijn te gebruiken.
Home.
Feestzaal 1 Elysee. Feestzaal 2 Elysee. Feestzaal 3 Elysee. Feestzaal 4 Elysee. Feestzaal 5 Elysee. Summer diner buffet 22/06/2018 0830: 2. Opgelet gewijzigde openingsuren. U bevindt zich hier.: Feestzalen Elysee Genk. In Genk, net buiten het centrum, ligt feestzalencomplex ELYSEE.
Privéfeesten t Driessent.
Binnen een aangenaam en stijlvol interieur biedt t Driessent ruimte voor diners tot 180 personen en recepties tot 300 personen. Verder zijn er ook een projectiescherm 3m x 25m, een draadloze microfoon en een Smart TV in de feestzaal aanwezig.
Home t Driessent.
Myriam Joris, t Driessent. Sterck Magazine voelde Bart Claes aan de tand over het vernieuwde t Driessent. Sterck Magazine voelde Bart Claes aan de tand over het vernieuwde t Driessent. Bij t Driessent kan je terecht voor de Vlaamse klassiekers.
de roerdomp Hotelschool Hasselt.
Het aperitief in de bar, de lunch en diner in het à la carte restaurant tot de gastronomische festijnen, banketten en buffetten in de feestzaal: het zijn telkens optimale oefenmomenten voor de verdere vervolmaking van de opleiding van onze leerlingen.
Home Vijverhuis.
Zak gezellig weg voor een intiem en smakelijk onderonsje, organiseer een bruisende party of trek je in alle rust terug voor een werkmoment met je bedrijf. Na het succes van de vorige editie, openen we ook dit najaar een gezellige winterhut.
Ontmoetingscentrum Rooierheide Gemeente Diepenbeek.
scroll naar links scroll naar rechts. Meer info reservatie. grondplan OCR 122Kb pdf. Rooierheidestraat 100 3590 Diepenbeek GSM. 0474 45 55 81 E-mail ons. Buurthuis De Kei. Gemeenschapscentrum de Plak. Dorpsstraat 14, 3590 Diepenbeek tel. 011 49 18 00 E-mail ons.
Zalen verhuur Diepenbeek goudengids.be.
6 VINO-VIN LICATA. Duifhuisweg 12, 3590 Diepenbeek. Maandag 900: 1230.: Wijnen sterke dranken Kleinh. Organisatie van evenementen. Organisatie van recepties. Degustaties van wijnen. Door het zoekgebied uit te breiden hebben we 20 km. Oude Kuringerbaan 93, 3500 Hasselt. 8 De Goudvink. Tongersesteenweg 104, 3720 Kortessem. Rechterstraat 6, 3511 Kuringen Hasselt. Pastorijstraat 4, 3500 Sint-Lambrechts-Herk Hasselt. 11 WPC-The Loft. Industrielaan 1029, 3730 Hoeselt. Diet in the Box. 12 Rederij Limburgia. Graaf de Brigodestraat 1, 3500 Sint-Lambrechts-Herk Hasselt. 13 Paro Feestzaal.

Contacteer ons