Op zoek naar restaurant lommel?

   
   
 
restaurant lommel
Hamachi Sushi Grill Restaurant Lommel.
Hamachi Sushi Grill. Kom all you can eat genieten bij Hamachi Sushi Grill in Lommel. De lekkerste, verse sushi en grill gerechten uit de Oosterse keuken. Smaken uit de Chinese, Japanse én Thaise keuken komen bij Hamachi perfect gemixt samen.
De Waterkant Home.
Het interieur heeft een rustiek huiselijk karakter, mede bepaalt door onze licht en muziekkeuze. Speciaal is onze veranda met uitzicht op het kanaal van Beverlo en het vernieuwde tuinterras. Het is voor zowel ouders als kinderen fijn vertoeven op onze terrassen.
Lekker restaurant in Limburg: Restaurant Calypso in Lommel.
Heerlijke gerechten in hartje Lommel. Net buiten het centrum van Lommel op de oude baan richting Mol vindt u Calypso, een kleine gezellige taverne met de allure van een restaurant. Wij dragen onze huiselijke en familiale sfeer hoog in het vaandel.
De 10 beste restaurants in Lommel TripAdvisor.
Restaurant Hotel Lommel Broek. 12 van 53 Restaurants in Lommel. Nog een adresje voor Steppegras 27/03/2018. Time for Thai. 13 van 53 Restaurants in Lommel. Zeer goed 25/01/2018. 14 van 53 Restaurants in Lommel. Shoarma plus 21/01/2018. Brasserie de Lossing.
Restaurant Brasserie t Onderwerp in Lommel.
Eenvoud, versheid en eerlijkheid in de keuken is waar t Onderwerp in Lommel voor staat. Uit eten in een informele sfeer met een hedendaagse tint. HET GEVOEL VAN THUISKOMEN. Brastro t Onderwerp is gelegen in de Lepelstraat 8 te Lommel.,
Taverne-Brasserie De Elze Lommel BE.
Van harte welkom op de website van Taverne-Brasserie De Elze te Lommel. Via deze website willen we u graag meer informatie bezorgen over onze heerlijke gerechten, maar ook over de fijne activiteiten dewelke u hier in de omgeving kan terugvinden.
Eetcafé Restaurant Traiteur Catering De Hutten Lommel.
Luikersteenweg 626 3920 Lommel. Elke dag open vanaf 10.00 uur. Keuken doorlopend geopend tot 21.00 uur. Onze service naar u toe. Luikersteenweg 626 3920 Lommel. Elke dag open vanaf 10.00 uur. Keuken doorlopend geopend tot 21.00 uur. Valentijn Moederdag enz. Luikersteenweg 626 3920 Lommel.
Restaurants de Biehal.
In restaurant t Groote Verschil in Lommel kan je elke weekdag terecht voor een lekkere dagmenu of een suggestie van de kaart, telkens bereid met verse, gezonde en seizoensgebonden producten. Iedereen is er welkom: jong of oud, familie, vrienden, collegas, zakenlui.
Restaurant in Lommel-Barrier Den Brugwachter.
Den Brugwachter is gelegen aan de historische Joes Bridge, de bijnaam van brug nummer 9 over het Maas Scheldekanaal in Lommel Barrier. Hier maakt men de combinatie van een gezellig restaurant, een sfeervolle brasserie en een hedendaagse feest en vergaderzaal.
Welkom bij restaurant Cocotte in Lommel! Restaurant cocotte. Welcome!
Welkom bij restaurant Cocotte. Wenst u kennis te maken met onze gastronomie met een hedendaagse toets? Aarzel dan niet en reserveer nu! Lunch: woensdag t.e.m. vrijdag: 12-14 uur. Diner: dinsdag t.e.m. zaterdag: 18-20.30 uur. Sluitingsdagen: Zondag, maandag dinsdagmiddag uitgezonderd feestdagen. Voor groepen vanaf 10 personen openen we ook op sluitingsdagen! Neem contact op via info@restaurantcocotte.be. Verlofperiodes: Wij zijn gesloten van vrijdag 8 juni 2018 tem maandag 25 juni 2018. Koning Leopoldlaan 94 3920 Lommel.
Two4one restaurant: Calypso in Lommel.
Ps: Google Chrome browser is een aanrader die je gratis kan downloaden via: http//www.google.com/chrome/hlnl.: Calypso 3920 Lommel. Net buiten het centrum van Lommel op de oude baan richting Mol vindt u Calypso, een kleine gezellige taverne met de allure van een restaurant.

Contacteer ons