Meer resultaten voor evenementen gent

   
   
 
evenementen gent
De Campagne verboden voor grote evenementen Gent Het Nieuwsblad.
In De Campagne vinden heel wat evenementen plaats waar vaak meer dan 49 mensen komen voor opdagen. Waar moeten die organisatoren nu heen? Bij de bevoegde dienst Facility Management van de stad Gent zijn ze op de hoogte van het probleem.
Zelf een evenement organiseren Stad Gent.
Administratie bij het organiseren van evenementen. Meld uw evenement, vraag een vrijwilligersverzekering aan en bekijk de richtlijnen rond affiches. Materiaal nodig voor je activiteit of evenement? Lees meer Een seminarie of congres organiseren. Voor de organisatie van een seminarie of congres kunt u terecht bij Gent Congres.
Evenementenlocaties Gent? Je vindt het op DNLS!
Deze pagina geeft een goed overzicht van alle evenementenlocaties in Gent. Maak een keuze uit de diverse soorten evenementenlocaties in Gent voor uw trouwfeest of bedrijfsevenement. Laat u verrassen door het veelzijdige aanbod en vraag informatie op bij één of meerdere evenementenlocaties in Gent tegelijkertijd.
Nieuws evenementen.
Kom dan naar de On Wheels Dag: een toffe, uitdagende en spannende G-sportdag. Bezoek in Gent. Ontdek wat er te doen is in Gent. Op UiT in Gent vindt u een overzicht van alle activiteiten en evenementen. Gent Soirees 2018.
Agenda Visit Gent.
De cultuurstad Gent is hot happening. In deze stad vind je een interessante mix van een rijke geschiedenis gecombineerd met eigenzinnige evenementen, tentoonstellingen, festivals, theater, concerten zoals je ze nergens anders vindt. Gent is hip, stads en Bourgondisch, nooit saai.
Gratis in Gent UiT in Vlaanderen.
Gratis in Gent. Het leven is duur, dat is geweten, maar dat betekent niet dat we mismoedig thuis voor de tv moeten blijven zitten: er zijn heel wat leuke evenementen die je nul, nada, zero euro kosten en waar je toch behoorlijk wat plezier aan beleeft.
Evenementenbureau Fast Forward in Gent creatief eventbureau.
Blijf op de hoogte van onze evenementen, schrijf je in op onze newsletter! Het digitale graffiti-concept dat simpelweg revolutionair is. Ter upgrade van al uw beursstanden, business/creative events of incentives, en in de Benelux exclusief verdeeld door Fast Forward. Ontdek de Yrwall f. Blazoenstraat 34A 9000 Gent BTW BE 0477.413.412 Contacteer ons f.
Nieuws evenementen Stad Gent.
Kom dan naar de On Wheels Dag: een toffe, uitdagende en spannende G-sportdag. Bezoek in Gent. Ontdek wat er te doen is in Gent. Op UiT in Gent vindt u een overzicht van alle activiteiten en evenementen. Verkeerscentrum Gent lanceert online mobiliteitsdashboard.
Home UiT in Gent.
Mobiliteit Stad Gent. Langer verblijf in Gent. Plan je een langer verblijf in Gent? Ontdek dan tips op de website van Visit Gent. Schrijf je in op de nieuwsbrief. Schrijf je in om op de hoogte te blijven van alle evenementen.
GEUZENHUIS Evenementen.
20 JAAR GENTSE GRIJZE GEUZEN. 28/10/2017 1430: viering. GENTSE GRIJZE GEUZEN. LEZING: TE VEEL OF TE WEINIG BELASTINGEN. 09/11/2017 1400: debat. GENTSE GRIJZE GEUZEN. TENTOONSTELLING PIERRE VLERICK. 10/11/2017 2000: 19/11/2017. KUNST IN HET GEUZENHUIS I.S.M. Vernisage op vrijdag 10 november 2017, 2000.:
Buurtnetwerk hoplr.
1 mei buffet met Rudy Coddens. di 01 mei 1200.: Open air with Amelie Lens, Mas. di 01 mei 1400.: Witte bollen op de Muikkaai. Muinkkaai, Gent, België. di 01 mei 1400.: Natuur en milieu. Poelbal met de Poelband Duo.

Contacteer ons