Resultaten voor zaal roeselare

   
   
 
zaal roeselare
Ter Eeste.
Feestzaal Roeselare Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
De zaal bevindt zich gedeeltelijk in de foederkelders van de nog actieve brouwerij.Een uiterst sfeervolle locatie voor huwelijksfeesten. Park Rodenbach is een stijlvolle feestzaal in Roeselare. Hier adem je de unieke sfeer van een rijke geschiedenis in een modern decor.
Huren infrastructuur/materiaal Stad Roeselare.
Spelen en vakantiewerking. Vergunningen en aanvragen. Subsidies en voordelen. Vind een locatie op jouw maat. Economische kaart Roeselare. vzw Centrum Roeselare. Stad en bestuur. Feiten en cijfers. Plannen en voorschriften. Algemeen overzicht premies en subsidies. Werken openbaar domein. 2015 Stad Roeselare.
De mooiste feestzaal Rumbeke Roeselare check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Rumbeke Roeselare. De feestzalen in Rumbeke Roeselare zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Rumbeke Roeselare zelf.
Feestzaal Roeselare Alle Feestzalen in Roeselare West-vlaanderen op Salino.be Salino.be.
ROESELARE, West-Vlaanderen, 8800. Feestzalen in Roeselare West-vlaanderen. Spanjestraat 133-141, Roeselare West-Vlaanderen vanaf 20 tot 750 personen. Ter Eeste is ondergebracht in de nog actieve brouwerij van Rodenbach. Het is dus een industriƫle locatie met een apart maar zeer warm karakter.
TRAX Roeselare TRAX Roeselare.
Een zaal huren in TRAX? Bekijk hier de beschikbare zalen, de huurvoorwaarden, prijzen en technische info. MEER OVER HUREN. Wil jij op de hoogte blijven van. onze nieuwtjes en voorstellingen? Gelieve een correct e-mail adres op te geven! BEVERSESTEENWEG 67 8800 ROESELARE trax@roeselare.be 051 26 24 00.
www.puritas.be Welkom op onze website.
De Puritas beschikt eveneens over een zaal tot 60 personen voor uw feesten en recepties. Wij bieden u voor deze gelegenheden speciale menus aan. De Puritas beschikt eveneens over een aparte biljartruimte met vijf snooker-en twee pooltafels om het geheel compleet te maken. Met een drankje in de hand kunt u hier volop ontspannen. Koestraat 23, 8800 Roeselare.
De zilverlink Wijkhuis ontmoetingcentrum in Rumbeke sedert 2008 PAGINA CRUMB.
Het buurthuis De Zilverlink is gelegen langs de Meensesteenweg 412, naast de kerk Sint-Henricus van de Zilverberg. Het buurthuis De Zilverlink bevat 2 zalen, een grote zaal of polyvalente zaal en een kleine zaal of vergaderzaal. Op deze website vind je sfeerfoto's' van beide zalen van de Zilverlink.
De Zilverbergstatie Rumbeke Roeselare.
Fabriekspand Home.
t Katelijnenhof Home.
1987: Hotelmanagementjaar aan Ter" Duinen." 1987-1990: First Assistent Manager bij Colmar. 1990-1992: Hofmeester in hotel Ariane, Slachthuisstraat 58, Ieper. 1992-heden: Uitbater van feestzaal t Katelijnenhof te Roeselare. 1997-heden: Leraar VTI Aalst, keuken en zaal zowel theorie als praktijk, diverse leerjaren.

Contacteer ons