Resultaten voor feestzaal leuven

   
   
 
feestzaal leuven
Feestzaal Huren In Leuven Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet onmiddellijk een lijst van iedereen die een feestzaal in Leuven aanbiedt. Voor feestzaal in Leuven hebben we momenteel mogelijkheden. Feestzaal in Leuven, feestzaal leuven, zaal leuven, zaalverhuur leuven, zaal huren leuven, wat je ook nodig hebt, je kan steeds bij eventplanner.be terecht.
Berkenhof Bierbeek: Uw feest, onze zorg.
Welkom in Berkenhof Bierbeek. Berkenhof is gelegen in een rustig natuurgebied, in de omgeving van Leuven en beschikt over een prachtig park met groot terras aan de vijver. De omgeving alleen geeft reeds het zalige gevoel van verpozing. Hoog niveau maar in een gemoedelijke sfeer, met oog voor detail is het streefdoel voor Steven Symons en Bruno Joaquina.
Huwelijksfeest Leuven Het Posthof.
Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties. Als het weer goed is, dan is de fraaie tuin naast Het Posthof een waar walhalla voor buitenrecepties die uw huwelijksfeest net dat beetje extra verschaffen. Het is één van de meest idyllische plaatjes in de omgeving van Leuven.
Faculty Club Vergaderen, feesten en gastronomisch dineren.
Vergaderen, feesten en/of culinair genieten met uw bedrijf of familie. Het kan allemaal bij Faculty Club. Faculty Club in Leuven is een unieke evenementenlocatie. Door de adembenemende ligging zijn de gerestaureerde gebouwen van het Groot Begijnhof de ideale plek voor al uw vergaderingen, recepties en personeelsfeesten.
Zalen verhuur Leuven goudengids.be.
Philipssite 6, 3001 Heverlee Leuven. Hagelandstraat 4, 3012 Wilsele Leuven. 10 Parochiecentrum Pacem. Hagelandstraat 4, 3012 Wilsele Leuven. Wilselsesteenweg 268, 3010 Kessel-Lo Leuven. Traiteurdiensten voor bij u thuis en voor bedrijven. Topkwaliteit dank zij een. Ook verhuur zalen voor personeelsfeesten en vergaderingen.
Feestzaal Leuven Alle Feestzalen in Leuven Vlaams-brabant op Salino.be Salino.be.
Van familiefeesten tot bedrijfsfeesten, wij maken elke bijzondere aangelegenheid tot een schitterend maatfeest. Feestzaal Den Ast in een notendop: Drie gezellige en stijlvolle feestzalen Voor recepties van 5 tot 500 gasten en voor diners van 5 tot 280 gasten Een ruime tuin voor recepties in de openlucht Een gedreven team dat voor élk evenement tot het uiterste gaat Parking naast de deur voor meer dan 100 auto's' Vlot bereikbare locatie in de driehoek Brussel, Mechelen en Leuven.
Feestzaal Leuven.
Het prachtige privpark met vijver en fontein zal u zeker waarderen voor een inspirerende of ontspannende wandeling tussen de gangen door maar vooral voor de kinderen is het een leuke en veilige speelplek. Wenst u kinderanimatie volksspelen, clown, springkasteel, klimmuur, Vraag ernaar!
Feestzaal Rijschool Leuven UiT in Vlaanderen.
Paasfeesten Leuven Seniorenvoorstelling. Feestzaal Rijschool Leuven. maandag 2 april 2018. Paasfeesten Leuven festivalvertoning. Feestzaal Rijschool Leuven. Toon volledige agenda van Feestzaal Rijschool. Deel deze pagina. Ah zo baby, je bent dus op zoek naar tips in. 9000 Blijf niet te vaak thuis!
Feestzaal Leuven van 300 tot 10000.
Met zoveel inwoners en liefhebbers van de stad Leuven is het ook niet vreemd dat er een groot en divers aanbod aan feestzaal Leuven mogelijkheden te vinden is. Combineer de leuke elementen van de stad met jullie feestzaal Leuven feest.
Eiland feestzaal.
Keizershoek 350/A 2550 Kontich. Aan de zuidelijke stadsoever van de Vaartkom wordt de komende jaren de laatste industriële site in Leuven, de voormalige Inbev-site, omgevormd tot een nieuwe stadswijk: DijleDelta. In een eerste fase worden de appartementen in gebouwen Eiland Feestzaal gerealiseerd.
Feestzaal Lindenhof Feestzaal Lindenhof.
Zo bent u zeker van een tafel om culinair te genieten van de bijzondere., landelijke entourage in Feestzaal Lindenhof. Onze cadeaubonnen zijn de perfecte manier om uw vrienden of collega's' te verrassen met een origineel geschenk. Feestzaal Lindenhof doet het landelijke karakter van Vlaams-Brabant eer aan.

Contacteer ons