Resultaten voor feestzaal leuven

   
   
 
feestzaal leuven
Welkom: 3hoog Leuven.
Kom van 3hoog Leuven proeven, letterlijk en figuurlijk: we nodigen u uit op maandagavond 25 juni tussen 17.30u en 20.30u om kennis te maken met ons, de site en de mogelijkheden! Meer informatie vindt u hier. 3hoog Leuven Mechelsevest 90 3000 Leuven T 016 61 65 61 F 016 35 35 50 E info@3hoogleuven.be.
Faculty Club Vergaderen, feesten en gastronomisch dineren.
Vergaderen, feesten en/of culinair genieten met uw bedrijf of familie. Het kan allemaal bij Faculty Club. Faculty Club in Leuven is een unieke evenementenlocatie. Door de adembenemende ligging zijn de gerestaureerde gebouwen van het Groot Begijnhof de ideale plek voor al uw vergaderingen, recepties en personeelsfeesten.
Feestzaal in Leuven en omgeving Sprokkel.be.
Bertem: Feestzaal Camargue Korbeek-Dijle Feestzalen Bertembos Bertem. Bierbeek: Feestzaal Berkenhof Bierbeek. Herent: Carpinus Herent. Keerbergen: The Lake Keerbergen. Kortenberg: Feestzaal De Venkel Kortenberg. Leuven: Mykene Leuven Kasteel de Bunswyck Leuven Restaurant De Notelaar Buken. Oud-Heverlee: Saint-Jean Oud-Heverlee De Bibliotheek Vaalbeek.
Feestzaal Leuven Alle Feestzalen in Leuven Vlaams-brabant op Salino.be Salino.be.
Van familiefeesten tot bedrijfsfeesten, wij maken elke bijzondere aangelegenheid tot een schitterend maatfeest. Feestzaal Den Ast in een notendop: Drie gezellige en stijlvolle feestzalen Voor recepties van 5 tot 500 gasten en voor diners van 5 tot 280 gasten Een ruime tuin voor recepties in de openlucht Een gedreven team dat voor élk evenement tot het uiterste gaat Parking naast de deur voor meer dan 100 auto's' Vlot bereikbare locatie in de driehoek Brussel, Mechelen en Leuven.
Feestzaal Leuven.
Het prachtige privpark met vijver en fontein zal u zeker waarderen voor een inspirerende of ontspannende wandeling tussen de gangen door maar vooral voor de kinderen is het een leuke en veilige speelplek. Wenst u kinderanimatie volksspelen, clown, springkasteel, klimmuur, Vraag ernaar!
Hotel Bremberg Haasrode Leuven Facilteiten feestzaal.
Bremberg centrum staat garant voor al uw culinaire feesten tot maximum 150 personen. Onze zalen staan ter uwer beschikking voor koffietafels, huwelijksfeesten, recepties, familiebarbeques., Gratis ruime parking en speelbos voor de kinderen. Boek uw kamer. voor uw conferentie. Bremberg Hotel Congrescentrum.
Home De Blauwe Schuit Leuven.
De voorwaarden hieronder gelden voor de huur van feestzaal De" blauwe schuit" gelegen te vismarkt 16, 3000 Leuven. Vragen en/of bedenkingen bij deze voorwaarden dienen schriftelijk te gebeuren via voorvermeld adres of via mail: info@deblauweschuit.be. De organisatoren tekenen voor ontvangst van deze voorwaarden bij de definitieve reservatie.
Feestzalen Bertembos.
Van harte welkom op de website van Bertembos. Neem een kijkje bij feestzalen en ontdek in welke zalen wij u kunnen ontvangen. Het fotoalbum geeft u een duidelijk beeld van de omgeving waarin wij u een onvergetelijk feest trachten te bezorgen.
Berkenhof Bierbeek: Uw feest, onze zorg.
Welkom in Berkenhof Bierbeek. Berkenhof is gelegen in een rustig natuurgebied, in de omgeving van Leuven en beschikt over een prachtig park met groot terras aan de vijver. De omgeving alleen geeft reeds het zalige gevoel van verpozing. Hoog niveau maar in een gemoedelijke sfeer, met oog voor detail is het streefdoel voor Steven Symons en Bruno Joaquina.
Zalen verhuur Leuven goudengids.be.
8 Cuythoek Fuifzaal. Kapucijnenvoer 5, 3000 Leuven. Philipssite 6, 3001 Heverlee Leuven. Zaterdag 830: 1730.: Hagelandstraat 4, 3012 Wilsele Leuven. 11 Parochiecentrum Pacem. Hagelandstraat 4, 3012 Wilsele Leuven. Wilselsesteenweg 268, 3010 Kessel-Lo Leuven. Traiteurdiensten voor bij u thuis en voor bedrijven.
De Hoorn.
Zaalmedewerker Grand Café FLEXI-JOBBER. Wij zijn op zoek naar een dynamische zaalmedewerker m/v die met zijn/haar enthousiasme en de nodige dosis frisheid het team van ons restaurant wil komen versterken! Vacature zaalmedewerker flexi-job. broedplaats waar je kan werken, feesten en eten.

Contacteer ons