Op zoek naar feestzaal tongeren?

   
   
 
feestzaal tongeren
Feestzaal Pline.
Je bent op weg naar de Vlaamse Ardennen, een bezoek aan de Grotten van cannes of een van de vele bezienswaardigheden in de Stad Tongeren? Dan is Eetbron de Pline de ideale plek om onderweg de innerlijke mens te versterken.
de Kleine Graaf Laat u verrassen.
Een prachtige binnenplaats voor de receptie een wonderlijke feestzaal! De ideale locatie voor de mooiste dag in uw leven! Een prachtige binnenplaats voor de receptie een wonderlijke feestzaal! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut fermentum tempus porta.
The Loft World Pigeon Center.
Feestzaal Infirmerie.
Maak van uw feest een belevenis van hogere orde in de prachtige feestzaal op de eerste verdieping van de Infirmerie. Zowel voor grote als kleine gezelschappen maken wij graag een voorstel op maat.: babyborrel, communiefeest, verjaardagsfeest, huwelijk, koffietafel, productvoorstelling, business-meetings.
Feestzaal Tongeren Alle Feestzalen in Tongeren Limburg op Salino.be Salino.be.
Wie ooit al eens een evenement organiseerde, weet dat elk plan begint met de ideale feestzaal. Salino.be maakt de zoektocht gemakkelijk, en presenteert u een selectie feestlocaties in Tongeren Limburg volgens uw eigen zoekcriteria. Zo kan u bijvoorbeeld aangeven hoeveel personen u verwacht, of u catering nodig heeft en of er al dan niet parkeergelegenheid voorzien moet zijn.
Feestzaal Tongeren Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
Home Feestzaal Tongeren. Hier vindt u een lijst van Zalen en Feestzalen in de buurt van Tongeren. Gebruik uitgebreid zoeken om preciezer te zoeken. Javascript is uitgeschakeld. Daarom kunt u mogelijk niet alle zoekfuncties op deze pagina gebruiken. Als u een nieuwe zoekopdracht wilt starten zonder javascript aan te zetten, moet u eerst terug naar de homepage.
t Veilinghuis brasserie feestzalen catering. Veilinghuis.
Pannenkoeken met suiker of siroop. Pannenkoeken met vanille-ijs. Pannenkoeken met vanille-ijs chocoladesaus. Geen tuin maar een mooi terras! openingsuren brasserie: ma-vr vanaf 8u za vanaf 11u gesloten op zon en feestdagen Tongersesteenweg 150/152 3800 Sint-Truiden T 011 68 16 72.
Trouwfeesten, familiefeesten bedrijfsfeesten.
Chillex met Gin degustatie. Candlelight Dinner met live muziek. Dinner and Dance Ladies in red. Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking en een rondleiding of kom gerust op een zondag zonder afspraak tussen 16 uur en 18 uur vrijblijvend langs.
Het Fonteinhof Het Fonteinhof.
De Feestzaal en Feestschuur. De polyvalente zaal. Contact NL EN FR DE. Voor uw receptie, ceremonie, avondfeest, verjaardagsfeest, babyborrel, kan u bij ons terecht. We creëren een feest op maat! Voor uw seminaries, teambuildings, productvoorstellingen, directiecomités, persconferentie en prijsuitreikingen tot modeshows, we doen alles op uw maat!
Zalen verhuur Tongeren goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. 20 resultaten voor zalen verhuur Tongeren. Leopoldwal 50, 3700 Tongeren. 2 De Meir. Kerkhenis 10, 3700 Henis Tongeren. Kruisvindingsstraat 34, 3700 Mal Tongeren. 4 De Kleine Graaf. Ginstraat 31, 3700 s Herenelderen Tongeren.
Knappe locatie voor een trouwfeest bij Tongeren Hoeve Dewaleff.
Kortom, voor al uw professionele afspraken bieden wij de gedroomde locatie. Knappe locatie voor een trouwfeest bij Tongeren Hoeve Dewaleff. hoevefeestzaal zaal te huur. locaties zalen feestzalen. zaal locatie feestzaal. feest evenement event. zaal locatie feestzaal. feest evenement event. locaties zalen feestzalen.

Contacteer ons