Meer resultaten voor feestzaal westhoek

   
   
 
feestzaal westhoek
Feestzaal Westhoek Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
Home Feestzaal Westhoek. Hier vindt u een lijst van Zalen en Feestzalen in de buurt van Westhoek. Gebruik uitgebreid zoeken om preciezer te zoeken. Javascript is uitgeschakeld. Daarom kunt u mogelijk niet alle zoekfuncties op deze pagina gebruiken. Als u een nieuwe zoekopdracht wilt starten zonder javascript aan te zetten, moet u eerst terug naar de homepage.
Munchenhof Home.
Al meer dan 50 jaar lang verwelkomen we u graag in ons café, logies en feestzaal. Wij zijn gelegen op een boogscheut van Ieper 9 km, makkelijk bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid in het centrum van Langemark. Bij ons is iedereen welkom hetzij voor een drankje, een feest of om er te logeren in de Westhoek.
FEESTZAAL DE KROON FEESTZAAL HUWELIJK BABYBORREL: 32 051 50 00 03 De feestzaal beschikt over een capaciteit van 10 tot 230 personen.:
OVERNACHTEN MET ONTBIJT. Ontdek onze volledig vernieuwde feestzalen. De feestzaal beschikt over een capaciteit van 15 tot 230 personen., elke zaal is trouwens ook uitgerust met airconditioning en draadloos internet. Voor reserveringen, regelingen en informatie kunt u bij ons terecht.,
Bar.Cigar Feestzaal Rustieke schuur, vergaderzaal, vergaderzalen, seminarie, kortemark, houthulst, zarren, trouwfeest, receptie, bedrijfsfeest, bedrijfsreceptie, babyborrel, seminaries, feest in schuu
Projectiescherm en beamer na aanvraag ter beschikking Ruime parking. Mooie tuin met vijver Afzuigingsysteem voor rokers Modern sanitair. Vlastraat 1, 8650 Houthulst. 32 479 / 75 99 55. FEESTZAAL EN SEMINARIES. FEESTZAAL BAR CIGAR. 32 479 / 75 99 55 Webdesign Robdesign.
De mooiste feestzaal West-Vlaanderen check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in West-Vlaanderen. De feestzalen in West-Vlaanderen zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in West-Vlaanderen zelf.
Home Hof ter molen.
In deze sfeervolle feestzaal kunt u 200 gasten ontvangen in een stemmig interieur. Een fotowand uit de tijd van toen herinnert ons aan de voorgaande generaties die rond dezelfde molen gewerkt en gefeest hebben. s Avonds zal het prachtige zicht op de molen niemand onberoerd laten.
d'Oude' Bakkerij Algemeen.
Midden in de Westhoek, in het landelijk dorpje Jonkershove, ligt de totaal verbouwde dOude Bakkerij en feestzaal van voormalig kok Dirk Dewilde. Het voorhuis met een paardestal werd gebouwd na W.O.I. In 1939 werd het huis aangekocht door Jeanne Makelberg moeder van Dirk.
Unieke locatie voor bedrijfsfeesten Domein Vossenberg.
Voor wie graag met familie of vrienden lekker lang wil genieten op zondag! Bij feestzaal Domein Vossenberg staat er altijd feest op het menu. De rust, privacy en ultieme charme van het domein, de op-en-top moderne topkeuken, moduleerbare feestruimtes met eigen bar en verlicht parkeerterrein maken van Domein Vossenberg de perfecte feestlocatie voor uw evenement.
Feestzaal De Blauwe Doos.
De prachtig gerestaureerde schuur van 1770 zorgt voor een unieke warme sfeer, maar ze is op een heel stijlvolle manier ook voorzien van alle modern comfort. Welk soort feest je ook plant, feestzaal De Blauwe Doos is een locatie die je heel wat mogelijkheden biedt, voor feesten, recepties of etentjes.

Contacteer ons