Zoeken naar feestzaal zottegem

   
   
 
feestzaal zottegem
Feestzaal in Zottegem en omgeving Sprokkel.be.
Index Eten en drinken Feestzaal in Vlaanderen. Index West-Vlaanderen Oost-Vlaanderen Antwerpen Limburg Vlaams-Brabant. Regio: Eeklo Deinze Gent Sint-Niklaas Oudenaarde Zottegem Aalst. Geraardsbergen: Borrenhof Schendelbeke t Lorreintje Geraardsbergen Resto Belle-Vue Geraardsbergen Taverne t Hemelryck Geraardsbergen Abtenhuis Geraardsbergen. Herzele: De Tramstatie Herzele Salons De Bataaf Herzele.
Restaurant en brasserie Kasteel Breivelde Zottegem.
Van maandag 24/09/18 tot vrijdag 19/10/18. Terug open vanaf zaterdag 20/10/2018. UITZONDERLIJK OPEN Pinkstermaandag 21/05 van 11.30 tot 17.30. Dag van de arbeid dinsdag 01/05 van 11.30 tot 17.30. Wil je op de hoogte blijven van onze menu's, evenementen en nieuwigheden?
Feestzaal SaksBoom Wereldkeukencatering Koriander Kaneel.
Welkom.
Zondagrestaurant Feestzaal" De Linde" biedt zijn klanten de mogelijkheid om te genieten van kwaliteit en professionaliteit. Door het aangename kader in de volledig vernieuwde zaal, de vlotte en vriendelijke bediening en als belangrijkste troef lekkere maaltijden, kunnen wij u garanderen dat al uw feestelijkheden tot in de puntjes verzorgd zullen zijn!
Hof van Nassau te Zottegem: voor seminaries, feesten, communies, restaurant.
Deze oudste hoeve uit de streek was in het verleden beter gekend als Kasteel van Nassau of het Hof de Plaisance. Volgens de legende was het ooit eigendom van Prins Willem van Oranje en keizer Napoléon I verbleef er met zijn legioen na de veldslag te Waterloo.
Restaurant-Feestzaal de Linde, Zottegem Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Italiaans restaurants in Zottegem. Thais restaurants in Zottegem. Turks restaurants in Zottegem. Vis en zeevruchten restaurants in Zottegem. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.
Bevegemse vijvers feestzaal Zottegem UiT in Vlaanderen.
Bevegemse Vijvers 1 9620 Zottegem. Hoe geraak ik hier? De Lijn: routeplanner. Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Zottegem. zondag 4 maart 2018. Eetfestijn Zottegemse Wielerclub V.Z.W ten voordele van de Grote Prijs Stad Zottegem-Decca 21 augustus 2018. Bevegemse vijvers feestzaal Zottegem.
Feestzaal Zottegem goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. 20 resultaten voor feestzaal Zottegem. Stationsplein 9, 9620 Zottegem. 2 Huys te Oudenhove. Kruiswaterplein 1, 9620 Sint-Goriks-Oudenhove Zottegem. Vrijdag 1800: 2100.: Provincieweg 359, 9550 Hillegem Herzele. 4 Hof ten Daele. Provincieweg 359, 9550 Hillegem Herzele.
De mooiste feestzaal Zottegem check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Zottegem. De feestzalen in Zottegem zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Zottegem zelf.
De feestzaal Liefmans.
Coeur Catering presenteert De feestzaal. Coeur Catering is de exclusieve cateraar van de brouwerij Liefmans. In de polyvalente zaal verzorgen ze er alle bedrijfsfeesten, huwelijken, themafeesten, recepties, walking dinners, enz. Er kan naast een standaardformule ook steeds een offerte op maat gemaakt worden.
Feestzaal Zottegem Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
Orangerie De Leeuwergem bevindt zich te Zottegem het adres is Kasteel van Leeuwergem. Feestzaal De Linde. Feestzaal De Linde bevindt zich te Zottegem het adres is Gaverland 55. De Toren bevindt zich te Zottegem het adres is Strijpenplein 18. Ganzendries 23 bus 5.

Contacteer ons