Zoeken naar restaurant genk

   
   
 
restaurant genk
RESTAURANT U.
Restaurant U werkt uitsluitend met seizoensproducten, duurzaam gevangen vis en diervriendelijk geproduceerd vlees. Transparantie is het sleutelwoord, van product tot bereiding. Je neemt plaats rond de open keuken en kan de chefkok aan het werk zien. Lid van het onderzoeksteam van North Sea Chefs. 32 491 63 45 47. Hoefstadstraat 23, 3600 Genk.
De lekkerste adresjes van Genk Nieuws HLN.
Praktisch: Stadsplein 2 089/812 802 TVL café Genk. Halverwege vorige eeuw werden hier wel al Italiaanse wijnen ingevoerd, maar voor de rest moest de Italiaanse gemeenschap het stellen met Belgische namaak. Raineri vulde dat gat in de markt met Italiaanse voedingswaren.
Eten Eten.
Restaurant De Kristalijn. Wiemesmeerstraat 105, 3600 Genk frans. Veel licht, harmonie en een ongedwongen sfeer zijn begrippen die ons restaurant kenmerken. De met passie gebrachte gastronomie en de behaaglijke sfeer doen je onderdompelen in ontspanning, genot, verrassing en tal van beleefmomenten.
Restaurant Restaurant Mélange.
U luncht of dineert in het intieme restaurant of op het gezellig en fraai aangekleed terras. Bij mooi weer kan er buiten worden gedineerd op een terras, omgeven met watervalletjes en verse kruiden. Voor alle gelegenheden Gelegen net buiten het centrum van Genk met ruime parkeergelegenheid.
Home MIJN Brasserie Genk.
In het centrum van Genk, een stad gebouwd in de schaduw van de steenkoolmijnen en de Ford fabrieken, een stad met mensen gedreven door passie en kracht, door smaak en cultuur, biedt MIJN brasserie u een gevarieerde kaart die voortvloeit uit een mix van culturen binnen éénzelfde gemeenschap!
The Thrill.
Feesten in The Thrill. Overnachten in Genk. Zodra je binnenstapt, prikkelt The Thrill je zintuigen. De passie voor koken hangt er in de lucht. Het bruisende hart van het restaurant is de grillhaard. Tijdens het dineren ervaar je de gezelligheid van het knetterend vuur en de aromas van het gegrilde vlees terwijl je geniet van de unieke creaties van Rik Vandersanden.
De 10 beste restaurants voor diners in Genk TripAdvisor.
Brasserie Cafe Restaurant Carre. 24 van 71 resultaten. zeker de moeite en we gaan absoluu 08/08/2017. 25 van 71 resultaten. Gezellig goed 02/03/2018. Met familie uit eten 03/12/2017. 26 van 71 resultaten. Italiaans Europees Mediterraan Geschikt voor vegetariërs. Prima eten, dramatische bediening 21/04/2018. Lekker maar niet altijd vriendelij 20/04/2018. 27 van 71 resultaten. Italiaans Libanees Zuid-Westers Mediterraan Spaans Geschikt voor vegetariërs Glutenvrije opties. Culinaire aanwinst voor Genk.
Welkom in Taverne Lorraine Genk.
Het authentieke interieur met de grote toog biedt u een cosi sfeer waar u kan genieten van een lekkere longdrink, cava of frisse pint. Op regelmatige basis hebben wij thematische avonden met disc-jockey of live muziek. Lorraine Hoogstraat 18 3600 Genk.
La Focaccia Italiaans restaurant te Genk.
frisdranken, waters, huiswijn, pils worden geserveerd t.e.m. reserveer hier online! Bestel een kadobon. Het Restaurant zal gesloten zijn voor jaarlijks verlof van 13/08/2018 t.e.m. Telefoon: 089 32 10 10. Mogelijke betalingswijze: cash, BC, Visa, Mastercard, American Express, Kadobon Stad Genk.
Michelin Restaurants Genk: Gids van de beste restaurants van Genk.
Route via deze plaats. Restaurants Michelin Genk. Alle Michelin restaurants in Genk: sterrenrestaurants in Genk en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Genk.
t Konijntje Restaurant.
Open van 12.00 hr tot 14.30 hr en van 18.00 hr tot 22.00. Maak gebruik van onze privè parking.inrit langs de laadkade aldi. Ons restaurant zal gesloten zijn op. Maandag 16 Februari 2015. Wij kunnen groepen ontvangen tot 120 personen.

Contacteer ons