Resultaten voor feestzaal turnhout

   
   
 
feestzaal turnhout
Molenhof Ravels Feestzalen Events.
3 Feestzalen ter beschikking. Feestzaal Molenhof biedt u maar liefst drie zalen! Iedere zaal heeft zijn eigen voorzieningen zoals een eigen inkomhal, een aparte vestiaire en eigen toiletten. Om u een perfect feest te kunnen aanbieden, hebben wij onze eigen chefs achter het fornuis staan.
t Pelterke KLEINE FEESTZAAL.
Een gezellige moderne feestzaal. De kleine feestzaal werd in 2012 vernieuwd. Hij is helemaal afgestemd op de hedendaagse behoeften en is zeer gerieflijk uitgerust. Een aparte toog, een ruime koelcel, een beamer met bijhorende geluidsinstallatie en draadloos internet maken van deze zaal de geschikte oplossing voor kleinere feestjes.
Feestzaal huren PUUR bistro en bar in Turnhout.
Puur beschikt over een aparte ruimte voor koffietafels, familiefeesten of trouwpartijen. Ga voor de culinaire ervaring van onze bistro of bepaal volledig zelf het menu. Onze feestzaal is uitgerust met internet en projectieapparatuur ideaal voor bedrijfsbijeenkomsten. T 32014 746 554.
Feestzaal Turnhout van 300 tot 10000.
De inwoners van Turnhout zijn dan ook zeer zeker niet vies van een goed feestje. Maar we kunnen ons ook voorstellen dat een feestzaal Turnhout een tussenoplossing is voor wanneer u vanuit verschillende hoeken moet komen en Turnhout het middelpunt is.
Feestzaal regio Turnhout Congrescentrum Paterspand te Turnhout Eventonline.
Ons aanbod A Z. Home Event locaties Antwerpen Feestzaal regio Turnhout Congrescentrum Paterspand te Turnhout. Feestzaal regio Turnhout Congrescentrum Paterspand te Turnhout. Meer info op de website Vraag een voorstel of offerte aan Toon alle foto's.' Congrescentrum Paterspand: prachtige feestzalen voor recepties of catering.
Congrescentrum Paterspand te Turnhout Vergaderzaal en feestzaal in de Kempen Venues Online. Congrescentrum Paterspand te Turnhout Vergaderzaal en feestzaal in de Kempen.
Evenementenlocaties regio Turnhout. Evenementenzaal regio Turnhout. Eventlocatie in een kerk. Eventlocaties regio Turnhout. Feestlocatie in een kerk. Feestlocatie regio Turnhout. Feestzaal regio Turnhout. Feestzaal regio Turnhout. Feestzalen regio Turnhout. Huren van Vergaderzalen Turnhout. Locatie in een kerk. Locatie voor evenementen Turnhout.
Restaurant en Feestzalen Nicoty.
Restaurant feestzaal Nicoty biedt u een zacht, aangenaam interieur waar u heerlijk kan genieten. Gastvrouw Sofie zorgt voor een warm ontvangst, terwijl chef Nico geïnspireerde gerechten creëert, waar de kwaliteit en de versheid van de producten in primeert. Wij volgen steeds de seizoenen.
Feestzaal Roosekes Breem Feestzaal.
Wie was Rooseke? De vroegere grote schuur van de Kempense boerderij, Roosekes Breem werd verbouwd tot een prachtige authentieke feestzaal met een aanpalende vergaderzaal. Dankzij de brede deur tussen de verschillende ruimtes kan u deze samen of afzonderlijk gebruiken en biedt feestruimte tot maximum 190 personen. De mogelijkheden in deze feestzaal zijn vrijwel eindeloos.
Feestzaal Turnhout Alle Feestzalen in Turnhout Antwerpen op Salino.be Salino.be.
Wie ooit al eens een evenement organiseerde, weet dat elk plan begint met de ideale feestzaal. Salino.be maakt de zoektocht gemakkelijk, en presenteert u een selectie feestlocaties in Turnhout Antwerpen volgens uw eigen zoekcriteria. Zo kan u bijvoorbeeld aangeven hoeveel personen u verwacht, of u catering nodig heeft en of er al dan niet parkeergelegenheid voorzien moet zijn.
Feestzaal de Kapelhoeve Turnhout.
Dé feestzaal in Turnhout en omstreken. Beleef je droomfeest in de Kapelhoeve in Turnhout. Deze historische Kempense langgevelhoeve werd omgebouwd tot de perfecte feestlocatie voor trouwfeesten, familiefeesten en bedrijfsevents. In 2015 kreeg de feestzaal onder impuls van de nieuwe eigenaars een fris, eigentijds tintje.
Feestzaal te Rijkevorsel Stijlvol feesten voor ieders budget.

Contacteer ons