Meer resultaten voor restaurant menen

   
   
 
restaurant menen
Restaurant O'Hazar' Menen.
Iedere 1e en iedere 3e zondag van de maand open 12u-115u. Andere zondagen op aanvraag. Lunchbar restaurant loungebar. Javascript is required to view this map. Stad Menen Grote Markt 1 8930 Menen info@menen.be 056 529 200 BTW BE 0207433312 Alle rechten voorbehouden Gebruiksvoorwaarden en privacy.
Inbreker aan bed van uitbaatster restaurant Menen Regio HLN.
Martine Bollengier, uitbaatster van restaurant De Sterre op de Grote Markt in Menen, werd gisterenmorgen rond zeven uur gewekt door een inbreker die in haar slaapkamer stond. Ik" was nog versuft want pas om drie uur had ik mijn zaak gesloten, vertelt de vrouw.
Restaurant Landhuis Den Haezewind Menen Bistro Tea-room.
voor mensen die beperkt zijn in tijd, laat het ons gerust weten voor een vlottere bediening. Landhuis den Haezenwind. Contacteer ons op onderstaande cordinaten. Dadizelestraat 147, Menen. Tel: 32 056 49 77 56. Restaurant: 1130: 14u / 18u 21u. Tearoom: 1430: 17u30.
O Hazar.
O Hazar, the place to be in hartje Menen. O Hazar bevindt zich in het centrum van Menen op 20m van de historische Grote Markt. Het statige voormalige notarishuis werd omgetoverd tot een gezellig restaurant en is de perfecte mix tussen klassiek en modern.
Athletico Menen / Menin.
Chalet Gruyere.
In Zwitserland worden wij steeds hartelijk ontvangen dus ook in Chalet Gruyere is iedereen van harte welkom. Als je op je verjaardag komt eten dan zorgen wij voor een verrassing. Een klein stukje Zwitserland in Menen, enkel de bergen ontbreken nog.
Royale Axkit: Menen West-Vlaanderen.
Dineren in een stijlvol restaurant met een uitmuntende keuken én ontspannen in een gezellig kader, dat is Royale Axkit in Menen bij Kortrijk. Vanuit ons eigentijdse restaurant ziet u de paarden rondrennen in de weide en op zomerse dagen geniet u op het ruime zonneterras in een oase van groen en natuur.
De 10 beste restaurants in de buurt van station Menen.
Peking City Restaurant. 23 van 38 restaurants in Menen. 07, km van station Menen. Nu en dan Chinees, anders is h 16/02/2018. Mee neem ok 06/02/2018. 22 van 38 restaurants in Menen. 08, km van station Menen. Trieste afsluiter op verjaarda 06/03/2018.
Restaurant t Notariaat verhuist naar Poststraat Menen Het Nieuwsblad.
In de Poststraat opent hij een nieuwe zaak. Het restaurant Het Notariaat in Menen gaat op 30 juni volgend jaar definitief dicht. Zaakvoerder Karel Vanden Bavière vond een pand in de Poststraat nummer 6, waar hij een nieuw restaurant wil openen.
Michelin Restaurants Menen: Gids van de beste restaurants van Menen.
Poste de police. Restaurants Michelin Menen. Alle Michelin restaurants in Menen: sterrenrestaurants in Menen en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Menen.
Welkom L'époque.'
Selecteer een pagina. Hedendaagse kwaliteitskeuken met een zuiderse toets, gepresenteerd in een gerenoveerde époquewoning, gelegen in het hartje van Menen. We werken met dagverse producten en dit volgens seizoensaanbod. Wij houden ook rekening met allergieën en hebben een aanbod voor vegetariërs.

Contacteer ons