Zoeken naar dennenhof bokrijk

   
   
 
dennenhof bokrijk
DENNENHOF BOKRIJK.
Feestzaal Orangerie I. Feestelijke zaal met houten dansvloer en ruim buitenterras. Zonnig veranda-gedeelte, ideaal voor het aperitief. tot 150 genodigden diner aan tafel. tot 200 genodigden receptie. Domein Bokrijk Craenevenne 121 3600 Genk Tel: 32 11 23 08 58 Fax: 32 11 26 53 98.
Het Koetshuis.
Welkom bij het Koetshuis. Het Koetshuis, gelegen aan het Kasteel in Bokrijk is de locatie voor gezellig en sfeervol genieten op het ritme van de seizoenen. Het Koets huis. Het Koetshuis ligt vlakbij de ingang en het kasteel van het idyllische domein Bokrijk.
Bokrijk Eten drinken.
Ook kan je in Bokrijk terecht voor een verjaardagsfeestje en dit zowel in de speeltuin als in het Openluchtmuseum! Verjaardagsfeestjes kunnen geboekt worden tijdens de openingtijden van het museum. Klik hier voor de openingsuren van de speeltuin en het Openluchtmuseum. Van al dat spelen krijg je zeker honger! Eet een lekkere pannenkoek, soep of frietjes van de frituur. Ook picknicken kan je op één van de vele banken in de speeltuin. En als er nog een plaatsje over is, neem dan zeker een lekker ijsje uit de snoepwinkel. Een ruime familiezaak vlakbij de speeltuin. Het Dennenhof heeft een authentieke stube, een oranjerie en sfeervolle tuinen.
DENNENHOF BOKRIJK.
Behalve zon en feestdagen van 10u00 tot. Buiten het seizoen zijn wij enkel in de vakanties en op zon en feestdagen open. Domein Bokrijk Craenevenne 121 3600 Genk Tel: 32 11 23 08 58 Fax: 32 11 26 53 98.
Dennenhof Feestzalen Orangerie Stad Genk.
Dennenhof Feestzalen Orangerie beschikt over 4 mooie ruimtes geschikt voor congressen, bedrijfsfeesten, familiedagen, huwelijken. De volledige catering wordt na overleg met de klant door de uitbater verzorgd. Dennenhof Feestzalen Orangerie ligt in Domein Bokrijk. Er is voldoende parking aanwezig. Privéfeesten zijn toegelaten.
Dennenhof.
Welkom bij Dennenhof. U vindt het Dennenhof vlakbij het Domein Bokrijk. Onze gasten appreciëren de vlotte stijl en het kindvriendelijke onthaal. Het Dennenhof biedt tal van mogelijkheden voor feesten, vergaderingen en bedrijfsevents. Bekijk onze eventmogelijkheden I Maak kennis met uw gastheer.

Contacteer ons