Meer resultaten voor feestzaal aalst

   
   
 
feestzaal aalst
De mooiste feestzaal Aalst check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Aalst. De feestzalen in Aalst zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Aalst zelf.
Feestzaal Huren In Aalst Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Voor feestzaal in Aalst hebben we momenteel 3 alternatieven. Feestzaal in Aalst, feestzaal aalst, wat je ook nodig hebt, je kan altijd bij eventplanner.be terecht. Wij maken het plannen van een evenement en het zoeken naar de geschikte eventlocatie super eenvoudig.
De Mooie Molen Meldert.
Dé ideale plek voor uw seminaries, vergaderingen en personeelsfeesten. Ideal voor uw feesten, en met een mooi aangelegde tuin met riant terras. De Mooie Molen beschikt over ruime en luxueuze kamers op de eerste verdieping. DE MOOIE MOLEN. 9310 Aalst Meldert.
Zaalverhuurder in Aalst zaalverhuur-info.be.
Hof Te Puttens Lede. Restaurant, tearoom, feestzaal, seminariecomplex, kunstgalerij, binnenkoer boomgaardterras, beeldenpark 6 ha, Frans-Belgische keuken. Oud herenhuis met drie gezellige ruimtes om te dineren, vergaderen of feesten. Feestzalen Salons Carlton Aalst. Salons Carlton, een vaste waarde voor kwaliteit en gezelligheid!
Kaai 17 Feestzalen Evenementenlocatie in Aalst.
EEN FEEST OF EVENEMENT OP MAAT VOOR ELK BUDGET. Gelegen in het centrum van Oost-Vlaanderen. tussen Brussel en Gent. Kaai 17 is een trendy feestzaal die zich op korte tijd gepositioneerd heeft als een vaste waarde in Aalst en omgeving.
Reserveren Gemeentelijke feestzaal Aalst.
Wij bieden U de mogelijkheid om online de parochiezaal te reserveren voor uw feest. De kostprijs voor de huur van de feestzaal bedraagt.: 200 voor mensen, verenigingen en bedrijven buiten 3800 Aalst. 150 voor inwoners, verenigingen en bedrijven van 3800 Aalst.
Feestzaal De Hophoeve.
Feestzaal de Hophoeve te Affligem bij Aalst biedt u een gezellig en romantisch kader aan met ruime parking en kindvriendelijke tuin voor allerhande feesten: babyborrels, doopfeesten, communie en lentefeesten, huwelijksfeesten en jubileums. Guy Van Nuffel, eigenaar en tevens kok, zorgt er samen met zijn team voor dat jullie feest een onvergetelijke dag wordt.
Feestzaal Aalst van 300 tot 10000.
UW LOCATIE OP DEZE PAGINA? Een feestzaal Aalst aanbod is een mooie toevoeging en een start bij uw zoektocht naar de perfecte feestzaal Aalst. Wanneer u al wat op zoek bent geweest dan weet u als geen ander dat er zo enorm veel verschillende feestzalen in Aalst zijn.
Feestzaal Aalst goudengids.be.
Diet in the Box. 4 De Snip Feestzaal. Beugemstraat 9, 9310 Moorsel Aalst. 1200: 1400, 1800: 2200.: 5 Borse Van Amsterdam. Grote Markt 26, 9300 Aalst. Roklijf 2, 9300 Aalst. Door het zoekgebied uit te breiden hebben we 20 km.
Gemeentelijke feestzaal Aalst De locatie voor al uw feesten!
Spring naar de inhoud. op de website van de gemeentelijke feestzaal van Aalst. De feestzaal werd in 1974 opnieuw gebouwd tot de zaal die ze nu is. Menige feesten werden er reeds gevierd. Verschillende verenigingen komen hier op vaste tijdstippen samen.:
Salons Carlton houdt ermee op Aalst Regio HLN.
Deel 0 Tweet. Rutger Lievens Jan Van Droogenbroeck wilde in de feestzaal een communiefeest geven voor dochter Elena 7, maar moet op zoek naar een andere locatie. Aalst Na bijna vijftig jaar sluit Salons Carlton in de Zonnestraat de deuren.

Contacteer ons