Meer resultaten voor feestzaal brasschaat

   
   
 
feestzaal brasschaat
Feestzaal Brasschaat Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
Onze elegante feestzaal straalt luxe en comfort uit en is erop voorzien om al uw festiviteiten, van groot tot klein, naar uw wensen te vervull. 1 2 3 4 5 6 Volgende. Op de kaart hier boven ziet u een overzicht van Feestzalen, Vergaderzalen en Congreszalen in de buurt van Brasschaat.
Bedrijfsevenementen en Privé-feesten Kasteel van Brasschaat.
Te midden in één van Vlaanderens mooiste parken is het befaamde Kasteel van Brasschaat gelegen. De indrukwekkende inkomhal met open haard en het zonnige terras met zicht op de parkvijver dompelen u meteen onder in de sfeer van luxe en grandeur uit lang vervlogen tijden. Omgeven door al dit prachtige groen, vijvers, fonteinen en een unieke rozentuin is dit de ideale setting voor uw feest, meeting, seminarie, teambuilding of evenement. Het Kasteel heeft ongeveer 7 verschillende zalen met een capaciteit tot 1000 personen en kan naar ieders smaak en budget, volledig of gedeeltelijk geboekt worden. Verschillende opstellingen en benodigdheden zullen wij voor u voorzien zodat uw seminarie of feest volledig naar wens kan verlopen. Het Kasteel biedt u een brede waaier van formules aan voor uw feest of seminarie, kortom wij werken een op maat gemaakt voorstel uit zodat uw evenement zowel voor u als voor uw gasten een onvergetelijk succes wordt! Met de grootste zorg ontvangen wij u graag in onze prachtige feestzaal die het ideale kader vormt voor ieder feest!
Zalen verhuur Brasschaat goudengids.be.
Elisalei 55, 2930 Brasschaat. Vrijdag 1000: 2359.: 7 Oud Antwerpen. Elisalei 55, 2930 Brasschaat. 8 Dans en feestcentrum Marc Spillemaeckers. Bredabaan 948/A, 2930 Brasschaat. Diet in the Box. Ruyseveltslei 12, 2950 Kapellen. 10 Elcks-Thuys Feestzaal. Van De Weyngaertplein 13, 2180 Ekeren Antwerpen.
Welkom bij Salons De Groene Jager Salons De Groene Jager.
Op minder dan 3km van de E19 Antwerpen Breda is er een vlotte bereikbaarheid naar onze locatie met als grote troef parkeergelegenheid op eigen terrein die plaats biedt voor 100 wagens. Alle vragen kan je kwijt aan ons ervaren team.
Feestzaal Brasschaat Alle Feestzalen in Brasschaat Antwerpen op Salino.be Salino.be.
Wie ooit al eens een evenement organiseerde, weet dat elk plan begint met de ideale feestzaal. Salino.be maakt de zoektocht gemakkelijk, en presenteert u een selectie feestlocaties in Brasschaat Antwerpen volgens uw eigen zoekcriteria. Zo kan u bijvoorbeeld aangeven hoeveel personen u verwacht, of u catering nodig heeft en of er al dan niet parkeergelegenheid voorzien moet zijn.
Feesten Brasserie, Restaurant De Roode Leeuw te Brasschaat.
Feestzaal The Attic. Feestzaal Long Island. Feestzalen De Roode Leeuw / Bar dO. U wilt een klein of groot, relaxed of stijlvol, spetterend of intiem feest organiseren voor uw vrienden, kinderen, kennissen, collegas of familie? Dan bent U bij ons aan het juiste adres en dit alles vlak in het centrum van Brasschaat.
Jachthoorn Traiteur feestzaal De Jachthoorn.
Traiteur feestzaal De" Jachthoorn." Welkom op de site van feestzaal en traiteur De Jachthoorn te Kapellen. Samen met ons vakkundig team baten wij, Luc Van Walle en echtgenote Nancy De Bast, De Jachthoorn al vele jaren met plezier en kundigheid uit.
Welkom bij parochiecentrum Drieheem."
Het parochiecentrum is in de eerste plaats bedoeld om de parochiale verenigingen een betaalbaar onderdak te bieden voor vergaderingen, bijeenkomsten en feesten. Daarnaast staat het ook ter beschikking van iedereen die er gebruik van wil maken en wiens doelstellingen niet strijdig zijn met die van de Parochie.
Home Hostellerie Klokkenhof hotel restaurantBrasschaat.
Prachtig gelegen aan de noordzijde van Brasschaat, niet ver van de snelweg, doch in het hart van de Noorder Kempen ontvangt het team van t Klokkenhof u graag in haar gezellig charmehotel. Ons hotel beschikt over 13 charmante hotelkamers, 2 ruime suites en een appartement met 3 slaapkamers, allen ingericht in de Flament stijl.
t Pelterke KLEINE FEESTZAAL.
Een gezellige moderne feestzaal. De kleine feestzaal werd in 2012 vernieuwd. Hij is helemaal afgestemd op de hedendaagse behoeften en is zeer gerieflijk uitgerust. Een aparte toog, een ruime koelcel, een beamer met bijhorende geluidsinstallatie en draadloos internet maken van deze zaal de geschikte oplossing voor kleinere feestjes.
zaalverhuur Gemeente Brasschaat.
nutswerken gemeentehuis Dr. Signalisatieplan Verhoevenlei Brasschaat tweede ontwerp. wees niet gek, doe de teken check. uitbater gezocht voor De Hemelhoeve. uitbater gezocht voor De Hemelhoeve. 20180423 Formulier Kandidatuur 001. extra sluitingsdagen gemeentehuis OCMW. Pop up Europa Brasschaat. Den Toren open voor publiek!

Contacteer ons