Resultaten voor feestzaal brasschaat

   
   
 
feestzaal brasschaat
Welkom bij Salons De Groene Jager Salons De Groene Jager.
Op minder dan 3km van de E19 Antwerpen Breda is er een vlotte bereikbaarheid naar onze locatie met als grote troef parkeergelegenheid op eigen terrein die plaats biedt voor 100 wagens. Alle vragen kan je kwijt aan ons ervaren team.
De mooiste feestzaal Brasschaat check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Brasschaat. De feestzalen in Brasschaat zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Brasschaat zelf.
Van der Valk Hotel Restaurant Dennenhof.
Onze gasten beoordelen ons met een. uit 5302 betrouwbare beoordelingen. Vergaderlocatie in Brasschaat. Onze zalen bieden volop mogelijkheden voor uw vergadering, seminar, presentatie of opleiding. Op 15 augustus organiseren wij weer een heerlijke Moederdag brunch! Wenst u een feest te organiseren?
zaalverhuur Gemeente Brasschaat.
elektrisch autodelen met Partago. lokale politie Brasschaat. gemeentelijk administratieve sanctie GAS. brandbestrijding bos en heide. Rode Kruis Brasschaat. Rode Kruis Brasschaat. Rode Kruis afdeling Brasschaat. sneeuw en ijzelbestrijding. aanvragen van een evenement. 10op10 subsidies provincie antwerpen. 10op10 subsidies provincie antwerpen.
Feesten Brasserie, Restaurant De Roode Leeuw te Brasschaat.
Feestzaal The Attic. Feestzaal Long Island. Feestzalen De Roode Leeuw / Bar dO. U wilt een klein of groot, relaxed of stijlvol, spetterend of intiem feest organiseren voor uw vrienden, kinderen, kennissen, collegas of familie? Dan bent U bij ons aan het juiste adres en dit alles vlak in het centrum van Brasschaat.
Parochiecentrum D'Ouwe' Kerk in Brasschaat met openingsuren Feestzalen.
Gezien de ligging van de feestzaal, in het Parochiecentrum van Brasschaat, is de zaal zeer geschikt voor feesten die samenhangen met een gebeurtenis in de kerk. Denk maar aan Communiefeesten, doopfeesten en huwelijksfeesten. Ook voor feesten die loshangen van christelijke gelegenheden, kan u een feestzaal huren in het Parochiecentrum van Brasschaat.
The Mansion.:
Ondergebracht in het nieuwe clubhuis van Koninklijke Hockey Club Dragons te Brasschaat, vindt U The Mansion. Deze is gelegen in het prachtige park van Brasschaat en heeft en verheven uitzicht op de hockeyterreinen. The Mansion kan U afhuren voor o.a.
Lucullus.
SCHRIJF JE IN OP ONZE NEWSLETTER. BECAUSE nothing brings people togetheR like good food. U bent nu ingeschreven op onze newsletter. We kijken ernaar uit om u op de hoogte te houden van onze nieuwste menu's' en events! 2018 LUCULLUS BVBA. Bredabaan 570, 2930 Brasschaat.
t Pelterke KLEINE FEESTZAAL.
Een gezellige moderne feestzaal. De kleine feestzaal werd in 2012 vernieuwd. Hij is helemaal afgestemd op de hedendaagse behoeften en is zeer gerieflijk uitgerust. Een aparte toog, een ruime koelcel, een beamer met bijhorende geluidsinstallatie en draadloos internet maken van deze zaal de geschikte oplossing voor kleinere feestjes.
Feestzaal Brasschaat Alle Feestzalen in Brasschaat Antwerpen op Salino.be Salino.be.
Wie ooit al eens een evenement organiseerde, weet dat elk plan begint met de ideale feestzaal. Salino.be maakt de zoektocht gemakkelijk, en presenteert u een selectie feestlocaties in Brasschaat Antwerpen volgens uw eigen zoekcriteria. Zo kan u bijvoorbeeld aangeven hoeveel personen u verwacht, of u catering nodig heeft en of er al dan niet parkeergelegenheid voorzien moet zijn.

Contacteer ons