Op zoek naar feestzaal mechelen?

   
   
 
feestzaal mechelen
Feestzalen vrij van traiteur regio Mechelen Cateringblog.
Op deze pagina verzamelen we alle feestzalen in Mechelen en de ruime regio Mechelen die vrij zijn van een vaste traiteur. Een feestzaal waarbij u zelf mag kiezen wie er komt koken, waar u zelf kan koken of dat u ervoor kan kiezen om geen maaltijd te voorzien.
De mooiste feestzaal Mechelen check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Mechelen. De feestzalen in Mechelen zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Mechelen zelf.
Zalen verhuur Mechelen goudengids.be.
14 Feestzalen Ter Coose. Kouter 1/A, 2811 Leest Mechelen. Koning Albertplein 10, 2800 Mechelen. Koning Albertplein 1, 2800 Mechelen. 17 Speelplein Weyneshof. Kruisbaan 95, 2800 Mechelen. Dinsdag 800: 1800.: 18 Pius X centrum. Kruisbaan 119, 2800 Mechelen. 19 Feestzaal Kranske.
Untitled Untitled Document. Document.
Originele Feestzaal Huren Centrum Vlaanderen België.
Een feestzaal huren in het centrum van Vlaanderen. Grand Café LAMOT ligt binnen het historische stadshart te Mechelen en is centraal gelegen in het middelpunt tussen Brussel en Antwerpen, tussen Gent en Leuven. Vraagje in verband met uw event? Feestelijkheden uit het verleden.
Feestzaal Huren In Mechelen Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet onmiddellijk een lijst van iedereen die een feestzaal in Mechelen aanbiedt. Voor feestzaal in Mechelen hebben we momenteel 4 opties. Feestzaal in Mechelen, feestzaal mechelen, feestzalen mechelen, feestlocatie mechelen, wat je ook zoekt, je kan altijd bij eventplanner.be terecht.
Feestzaal Mechelen Maneblusser Passade.
Passade Mechelen Food Drinks Events. Jarig in Passade. Ben je op zoek naar een leuke feestzaal? Misschien voor een communie, huwelijk, babyborrel of jubileum? Of ben je voor de zaak op zoek naar een zaal om een bedrijfsfeest of een receptie te organiseren?
Feestzaal Mechelen Feestzalen Passade.
Jarig in Passade. Feestzaal in Mechelen. Passade biedt u de keuze uit maar liefst drie polyvalente, sfeervolle feestzalen. Welke formule u ook kiest, van een zakelijke receptie of seminarie, een personeelsdiner tot een uitgebreid buffet, niets wordt aan het toeval overgelaten.
ZALENVERHUUR Lamot Mechelen.
Daarnaast beschikt Lamot over verschillende break-out ruimtes met als absolute blikvangers de Dijlezaal en de Begijnenzolder. De Dijlezaal ligt op het niveau van het water en biedt plaats aan 120 personen in theaterstijl. Een uniek gebeuren met zicht op het water en de Vismarkt.
Zaalverhuur XL De Burgerij België.
Feesten Presentaties Teambuilding Lezingen Evenementen Recepties Groepsdiners Communies. Neem contact op voor vrijblijvende informatie. Ben je mens en zie je dit veld, laat het dan leeg. Velden die gemarkeerd zijn met een zijn verplichte velden. Confirm that you are not a bot.
Kasteel Tivoli.
Deze feestzaal met haar uitstekende faciliteiten heeft een vergaderzaal voor elk bedrijfsevenement en seminarie te Mechelen. Het is een uitstekende locatie voor alle zaalverhuur bij Mechelen. Kasteel Tivoli een toplocatie in Mechelen. Het omringende park zorgt voor een ware oase van rust en groen.

Contacteer ons