Op zoek naar feestzalen tienen?

   
   
 
feestzalen tienen
Feestzalen Het Posthof Het Posthof.
Bij Feestzalen Het Posthof kunnen de jonggehuwden hun gasten in de allerbeste omstandigheden ontvangen en vermaken. Een stijlvolle receptie voor een familiefeest of zakelijke bijeenkomst? Grote en kleine groepen krijgen in onze gezellige feestzalen een hartelijke en warme ontvangst. De ligging, midden in de natuur, is werkelijk schitterend.
Feestzaal Lindenhof Feestzaal Lindenhof.
Zo bent u zeker van een tafel om culinair te genieten van de bijzondere., landelijke entourage in Feestzaal Lindenhof. Onze cadeaubonnen zijn de perfecte manier om uw vrienden of collega's' te verrassen met een origineel geschenk. Feestzaal Lindenhof doet het landelijke karakter van Vlaams-Brabant eer aan.
OC de Koepel Feestzaal regio Tienen. OC de Koepel.
Feestzaal Tienen Goetsenhoven. Goetsenhoven For Live. Over vzw De Koepel. Feestzaal Tienen Goetsenhoven. Goetsenhoven For Live. Home juni 11th, 2014 admin. Verhuur van feestzaal / zalen. aan particulieren, verenigingen en bedrijven. De zalen van het stedelijk ontmoetingscentrum De Koepel zijn geschikt voor al uw.:
Feestzalen Vogelzang heet u welkom!
Feestzalen Tienen goudengids.be.
20 resultaten voor feestzalen Tienen. 1 t Wit Paard. Grote Markt 39, 3300 Tienen. Diet in the Box. 2 De Refugie. Kapucijnenstraat 75, 3300 Tienen. Diet in the Box. 3 De Kroeg. Sint-Genovevaplein 35, 3300 Oplinter Tienen. Donderdag 1100: 000.: 4 Feestzalen Vogelzang.
Feestzaal Tienen Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
Op de kaart hier boven ziet u een overzicht van Feestzalen, Vergaderzalen en Congreszalen in de buurt van Tienen. Aan de linkerkant of bovenaan ziet u de gevonden Zalen en kan u uw zoekopdracht veranderen of verfijnen. Feestzalen in de buurt van Tienen.:
Feestzalen Vogelzang in Tienen Kumtich met openingsuren Feestzalen.
Feestzalen Vogelzang heeft een aangepaste formule voor al uw feesten en bijeenkomsten. Zo kan u op de locatie te Tienen terecht voor uitgebreide huwelijks en jubileumfeesten met of zonder dansgelegenheid, intiemere familiebijeenkomsten, recepties, vergaderingen, barbecues, brunches en diners. Feestzalen Vogelzang beschikt in totaal over drie zalen, waaronder een grote en twee kleinere.
Zalen en andere infrastructuur Stad Tienen.
Preventie van probleemgedrag. Waarborg hinder openbare werken. Afwijking wekelijkse rustdagen. Vergunning exploitatie dienst voor verhuur voertuigen met bestuurder. Vergunning exploitatie taxidienst. Vergunning tijdelijke inname openbaar domein voor doeleinden van commercieel belang. RUP Drie Tommen. Vacatures stad Tienen. Vacatures VDAB in Tienen.
De Waterhoek de mooiste feestzaal in GeetbetsDe Waterhoek.
Als u even helemaal wilt wegdromen in een fabelachtig tafereel dan kan dat in deze feestzaal in het landelijke Geetbets op de grens van Brabant en Limburg. Het prachtige domein met de stijlvolle kasteelhoeve anno 1765 is de ideale plaats voor iedere aangelegenheid.
Feestzaal Tienen Alle Feestzalen in Tienen Vlaams-brabant op Salino.be Salino.be.
TIENEN, Vlaams-Brabant, 3300. Feestzalen in Tienen Vlaams-brabant. Hike, Bike Twike. Grote Steenweg 44, Ezemaal Vlaams-Brabant tot 40 personen. HiKE, BiKE TWiKE is een doe-het-zelf afspanning gite d'├ętape' en feestzaal voor sportieve groepen fietsers, wandelaars, feestvierders, met mogelijkheid voor gezamenlijke logies in aaneengrenzende slaapzalen met 30 stapelbedden, in het poortgebouw van een enorme vierkantshoeve.

Contacteer ons