Resultaten voor restaurant asse

   
   
 
restaurant asse
Home Page DE METINAS.
Adres: Markt 12 1730 ASSE. Gsm: 0484 70 73 18. Gesloten op: Maandag, Zaterdagmiddag. Keukentype: Belgisch-Franse, Streekgebonden, Seizoensgebonden. Betaalwijze: Master Card, Visa, Bancontact. Kom proeven van heerlijke wildsuggesties en nog veel meer in ons vernieuwde interieur! Adres: Markt 12 1730 ASSE.
Welkom in den ijzerwinkel caf, restaurant en traiteur in Asse.
Den Ijzerwinkel beschikt over een gezellig cafégedeelte, een rustig restaurant, een sfeervol terras en een zaaltje op de eerste verdieping voor verschillende doeleinden tot 40 personen. Hieronder vindt u een korte geschiedenis van den Ijzerwinkel.: Den Ijzerwinkel dankt zijn naam aan een echte ijzerwinkel, die gedurende 51 jaar door familie De Smet uitgebaat werd. Hier kon men tot 1980 alle ijzerwaren kopen aan het gewicht. Hierna werd den Ijzerwinkel een café gedurende een vijftal jaar. 7 augustus 1987: Onze eerste dag! In 89 en 90 werden onze drie kinderen geboren, die ons ook graag een handje helpen in de zaak. Graag verwennen wij onze klanten met warmte, vriendelijkheid, een fris glaasje, lekker eten en gezellige babbels! In de zomer kan u ook steeds genieten van ons gedeeltelijk overdekt terras op de verkeersvrije markt in Asse centrum.
De 10 beste restaurants in de buurt van station Asse.
Beste eetgelegenheden in de buurt van station Asse. Restaurants in Asse. Restaurants in de buurt van station Asse. Restaurants in de buurt van station Asse. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. 18 van 29 restaurants in Asse. 02, km van station Asse.
Restaurant Brasserie Den Bloeyenden Wijngaerdt Asse.
Centraal gelegen in het hartje van Asse, op een verkeersvrije markt vindt U Den" bloeyenden. Heb jij ook van die momentjes af en toe? Dat je de gejaagdheid, de drukte, de prestatiedrang van het leven vergeet, omdat een streling voor oog, oor of andere zinnen zomaar opduikt?
Brasserie De Koekoek Gezellig tafelen te Asse.
Na ruim twee jaar grondige restauratie heropende de legendarische herberg De Koekoek aan de Moretteberg in Asse Asbeek in maart 2015 de deuren, herboren als brasserie. Het gebouw uit 1873, is door zijn idyllische ligging langs de drukke Edingsesteenweg al meer dan een eeuw een herkenningsbaken in het West-Brabantse Pajottenland, en maakt dan ook terecht deel uit van ons bouwkundig erfgoed.
Michelin Restaurants Asse: Gids van de beste restaurants van Asse.
Route via deze plaats. Restaurants Michelin Asse. Alle Michelin restaurants in Asse: sterrenrestaurants in Asse en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Asse.
Restaurant De Oorzaak, Asse, in het hartje van Vlaams Brabant.
De 10 beste restaurants in Asse TripAdvisor.
Veel te duur 22/04/2018. 20 van 30 Restaurants in Asse. 21 van 30 Restaurants in Asse. Enkel afhaal 06/07/2018. een chinees restaurant zoals zovel 09/01/2018. 22 van 30 Restaurants in Asse. Gezellig plekje in Asse 03/07/2018. 23 van 30 Restaurants in Asse.

Contacteer ons