Zoeken naar traiteur mechelen

   
   
 
traiteur mechelen
Welkom bij de Lierse Poort Lierse Poort.
Momenteel werken we hard aan onze nieuwe malse sappige website. Nog wat marineren alles voorzien van de juiste specerijen zodat we je binnenkort met smaak kunnen laten genieten van onze nieuwe website. Ondertussen kan je uiteraard je producten online bestellen via onze online shop.
Fooddish WELKOM tapas paella zarzuela Bonheiden Mechelen traiteur.
Al van kleins af aan ben ik gepassioneerd door alles wat met eten te maken heeft. De interesse voor lekker eten en drinken en het zelf experimenteren met eten is op de duur uitgegroeid tot een uit de hand gelopen hobby: Fooddish.
Openingsuren De Fijnproever Traiteur in Mechelen.
De Fijnproever Traiteur. De Fijnproever Traiteur Nu open. De Fijnproever Traiteur is vandaag open tot 1830. maandag 14 mei. dinsdag 15 mei. woensdag 16 mei. donderdag 17 mei. vrijdag 11 mei. zaterdag 12 mei. zondag 13 mei. Info laatst gecontroleerd op 19 juni 2014. Info niet correct? Laat het ons weten! Op zondag 20 mei 2018 gesloten voor Pinksterzondag. Op maandag 21 mei 2018 gesloten voor Pinkstermaandag. Oude Antwerpsebaan 2, 2800 Mechelen.
Traiteur Steven.
De communie of lentebuffetten 2018 van Traiteursteven vindt u in deze lentefolder. Als u op zoek bent naar een geschikte traiteur voor een receptie, een familiefeest, een jubileumshyfeest, een BBQ of het jaarfeest voor uw vereniging dan is Traiteursteven uw aangewezen partner. TRAITEURSTEVEN verzorgt graag al uw feesten, zowel thuis als op locatie. Steven, die voordien al gedurende 15 jaar ervaring had opgedaan in de horeca, o.a. als chefkok in het Familie-restaurant De Lork, startte vijf jaar gelden een kleine, maar dynamische zaak in het landelijke Waarloos, halfweg tussen Antwerpen en Mechelen.
Traiteurs in Mechelen.
Spaans, Italiaans, Belgisch, feesten op locatie, levert aan huis, bedrijfscatering, walking dinner, receptie, BBQ, tot 200 personen., Popfish Mechelen is een veelzijdig catering en foodtruck-bedrijf uit Mechelen Stad, met specialisatie van Paƫllafeesten op communies, huwelijken, bedrijfsfeestjes of gewoon bij u thuis.Daarnaast doen wij ook hapjes voor recepties, kant en klare buffetten, broodjesmanden of totaalconcepten, inclusief de verhuur van tenten, tafels, stoelen, verwarming, borden en bestek.Door onze jarenlange ervaring en professioneel personeel staan wij garant voor een geslaagd feest met uitmuntende service aan een eerlijke prijs. Internationaal, Vlaams, Spaans, feesten op locatie, traiteur aan huis, levert aan huis, walking dinner, tapas, show cooking, tot 200 personen.,
Traiteurs in Mechelen.
Eten en drinken in Mechelen. Consciencestraat 50, 2800 Mechelen. Catering in Mechelen. Liersesteenweg 278, 2800 Mechelen. Slager in Mechelen, Traiteurs in Mechelen. Gentsesteenweg 38, 2800 Mechelen. Eethuizen in Mechelen, Pizza's' in Mechelen, Traiteurs in Mechelen. Oude Antwerpsebaan 129, 2800 Mechelen.
Traiteur Mechelen Eventonline.
Ons aanbod A Z. Ons aanbod A Z. Ons aanbod A Z. Home Traiteur Mechelen. 3 topchefs samen op uw evenement Mnu.: Verder lezen Offerte aanvragen. Catering van Eyck Malle. Bedrijfscatering voor events Catering van Eyck. Verder lezen Offerte aanvragen.
HOME.
zorgt voor een nieuwe wind in de Mechelse horeca. Het vernieuwende concept van het restaurant, zorgt voor een beleving en constante flow. Op het binnenterras achteraan, helemaal zuid gesitueerd kan je gans de dag genieten in alle rust. DE VERBORGEN PAREL VAN MECHELEN.
Tapas Traiteur voor uw Catering in Mechelen?
Wij bieden heerlijke hapjes in de Mediterrane sfeer, van Tapasbuffeten a la Barcelona tot Arabische Mezze buffetten. Overheerlijke tapas traiteur in Mechelen op feesten en partijen. Vinilux Catering heeft al meer dan 1o jaar ervaring in het voorzien van buffetten voor onder andere.:
Traiteur Kurt.
Welkom bij Traiteur Kurt. Wij staan steeds klaar om U allen op culinair vlak te verwennen. Wilt U graag lekker eten drinken samen met familie en vrienden, voor elke gelegenheid kan U op ons rekenen zoals, doop, communie, huwelijk, kortom teveel om op te noemen.
Traiteur Contarini Traiteur Steven Jacobs.
Onze onberispelijk verse producten vormen een basis van frivole, eigentijdse realisaties met een constante kwaliteit. Uw culinaire aangelegenheid, van intiem dineren tot huwelijksfeest, wordt een gastronomische etappe met een bijzondere expressie. Wij luisteren graag naar uw wensen en bieden u offertes op maat.

Contacteer ons