Zoeken naar traiteur mechelen

   
   
 
traiteur mechelen
Traiteur Omnibus catering in Antwerpen en Mechelen. Traiteur Catering Traiteur Omnibus Antwerpen Kontich mechelen.
Traiteur Omnibus in Kontich verzorgt u feest met of zonder dienst in de buurt en rond Antwerpen en mechelen. Wenst u een feest te geven in u tuin als tuinfeest of ergens in een feestzaal ter plaatsen wij zorgen voor de perfecte feest.
Fooddish WELKOM tapas paella zarzuela Bonheiden Mechelen traiteur.
Al van kleins af aan ben ik gepassioneerd door alles wat met eten te maken heeft. De interesse voor lekker eten en drinken en het zelf experimenteren met eten is op de duur uitgegroeid tot een uit de hand gelopen hobby: Fooddish.
Traiteur Mechelen Eventonline.
Ons aanbod A Z. Ons aanbod A Z. Ons aanbod A Z. Home Traiteur Mechelen. 3 topchefs samen op uw evenement Mnu.: Verder lezen Offerte aanvragen. Catering van Eyck Malle. Bedrijfscatering voor events Catering van Eyck. Verder lezen Offerte aanvragen.
HOME.
zorgt voor een nieuwe wind in de Mechelse horeca. Het vernieuwende concept van het restaurant, zorgt voor een beleving en constante flow. Op het binnenterras achteraan, helemaal zuid gesitueerd kan je gans de dag genieten in alle rust. DE VERBORGEN PAREL VAN MECHELEN.
Traiteurs in Mechelen.
Of je nu een bedrijfsfeest, trouwfeest, verjaardag of BBQ organiseert. Een traiteur kan je tot in de puntjes mee helpen om van je evenement een groot succes te maken. 26 resultaten in 0.33 seconden. Oude Antwerpsebaan 129, 2800 Mechelen. Beenhouwer in Mechelen, Slagerijen in Mechelen, Traiteurs in Mechelen.
Tapas Traiteur voor uw Catering in Mechelen?
Wij bieden heerlijke hapjes in de Mediterrane sfeer, van Tapasbuffeten a la Barcelona tot Arabische Mezze buffetten. Overheerlijke tapas traiteur in Mechelen op feesten en partijen. Vinilux Catering heeft al meer dan 1o jaar ervaring in het voorzien van buffetten voor onder andere.:
Traiteurs Mechelen goudengids.be.
149 resultaten voor traiteurs Mechelen. Battelsesteenweg 311, 2800 Mechelen. Dageraadstraat 38, 2800 Mechelen. Winketkaai 24B, 2800 Mechelen. 4 Bistrot Achilles. Mechelseweg 21, 2811 Hombeek Mechelen. Dinsdag 1200: 1430.: 5 Callebaut Bart. Adegemstraat 82, 2800 Mechelen. 6 Van Der Sande Christiane.
Traiteur Steven.
De communie of lentebuffetten 2018 van Traiteursteven vindt u in deze lentefolder. Als u op zoek bent naar een geschikte traiteur voor een receptie, een familiefeest, een jubileumshyfeest, een BBQ of het jaarfeest voor uw vereniging dan is Traiteursteven uw aangewezen partner. TRAITEURSTEVEN verzorgt graag al uw feesten, zowel thuis als op locatie. Steven, die voordien al gedurende 15 jaar ervaring had opgedaan in de horeca, o.a. als chefkok in het Familie-restaurant De Lork, startte vijf jaar gelden een kleine, maar dynamische zaak in het landelijke Waarloos, halfweg tussen Antwerpen en Mechelen.
Traiteur Concept Catering Binst.
Traiteur, feesten en recepties, catering voor bedrijven, een bbq met alles erop en eraan. Welk feest u graag wil organiseren, Traiteur Binst kan u hierbij helpen. We verzorgen al uw feesten, thuis of op locatie: babyborrel, doopsel, communie, huwelijk, verjaardag, pensioen, bedrijfsfeesten, seminaries.,
Traiteur Jobs in Arrondissement Mechelen Indeed.com.
Get email updates for the latest Traiteur jobs in Arrondissement Mechelen. My email: Activate Also get an email with jobs recommended just for me You can cancel email alerts at any time. Results Page: 1 2 3 4 5 Next.
Traiteur organiseert eerste Mechelse paellafeesten Mechelen Gazet van Antwerpen.
Foto: Patrick Hattori. Traiteur organiseert eerste Mechelse paellafeesten. 09/04/2016 om 0627: door Sven Van Haezendonck. Mechelen Mechelen heeft er midden mei een nieuw evenement bij: de eerste Mechelse paellafeesten, op de Grote Markt. Organisator is traiteur Kristof Vacaet 42 die ook houdt van een feestje.

Contacteer ons