Meer resultaten voor zaal genk

   
   
 
zaal genk
Zalen verhuur Genk goudengids.be.
20 resultaten voor zalen verhuur Genk. 1 The Box. Vennestraat 127, 3600 Genk. 2 De Flééketaer Parochiecentrum. Zagerijstraat 42, 3600 Genk. Diet in the Box. 3 t Zavel. ONDERWIJSLAAN 55, 3600 WATERSCHEI. Lieve Vrouwstraat 5, 3600 Genk. 5 Kempengalm vzw.
De Flèèketaer Feestzaal Stad Genk.
Piehpelplein 4, 3600 Genk. Tot 200 personen in de polyvalente ruimte en tot 30 personen in de vergaderzalen. De polyvalente ruimte van feestzaal De Flèèketaer is geschikt voor allerhande feestjes maar niet voor jeugdfuiven. De zaal beschikt over een uitgeruste keuken.
Inspirerende locaties Website C-mine Genk.
Grote zaal C-mine cultuurcentrum. Deze theaterzaal is het paradepaardje van het C-mine cultuurcentrum. Het is de ideale locatie voor een congres, voorstel. Kleine zaal C-mine cultuurcentrum. De kleine zaal is ideaal als cosy theatherzaal, maar wordt ook aangeboden als polyvalente ruimte.
Zalenverhuur Genk? Vind het op DNLS.
Snel naar uw gewenste locatie. Wellicht ook interessant voor u? Alle evenementenlocaties in Arendonk. Over deze pagina. Zaalverhuur in Genk? Vind en vergelijk diverse zalen en vraag vrijblijvend informatie aan bij meerdere locaties. DNLS helpt u bij het zoeken naar zalenverhuur in Genk.
Feestzaal Genk Alle Feestzalen in Genk Limburg op Salino.be Salino.be.
GENK, Limburg, 3600. Feestzalen in Genk Limburg. Koerlostraat 19, Genk Limburg vanaf 10 tot 900 personen. In Genk, net buiten het centrum, ligt feestzalencomplex Elysee. Elysee heeft als troeven een zelfbedieningsrestaurant en een ruime keuze aan feestzalen van 10 tot 900 personen.
Feestzaal De Schalm.
Gezellige en modern ingerichte zaal. Voor sfeervolle momenten. Een modern, goed ingerichte zaal voorzien van alle comfort en voldoet aan alle wettelijke bepalingen betreffende veiligheid en hygiëne. Tevens toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Een gezellige en leuke ontmoetingsplaats in de mooie omgeving van Boxbergheide.
Hoe het werkt Website C-mine Genk.
Bezorg dan je vraag aan c-mine.synergie@genk.be. Grote Zaal, Kleine Zaal en Vergaderzalen C-mine cultuurcentrum. Elk van deze zalen geeft uit op de toog achteraan in de Foyer van C-mine cultuurcentrum. De toog wordt exclusief uitgebaad door Brasserie Basic: bekijk of download de contactgegevens.
De mooiste feestzaal Genk check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Genk. De feestzalen in Genk zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Genk zelf.
De Fleeketaer De Fleeketaer.
Feestzaal admin 2018-03-20T2059230000.: De ontmoetingsplaats in Bret-Gelieren Genk voor uw. Babyborrel Verjaardagsfeest Huwelijksfeest Burenbijeenkomst Pensioenviering Barbecue. Communiefeest Familiefeest Vergadering Repetitie Opleiding Infodag Tentoonstelling. Knutseldag Kooklessen Ruildag Koffietafel Congres Teambuilding Turnen Hobby. Plaats tot 200 personen. De uitbaters staan u met raad en daad bij.
Zaalzoeker Stad Genk.
Sport in Genk. Waarmee kunnen we je helpen? scroll naar links scroll naar rechts. Overzicht beschikbare zalen. ACLI LIMBURG I Carbonari toegankelijk voor personen met een beperking. AFI Winterslag Papa Cervi toegankelijk voor personen met een beperking. Alternatief vzw toegankelijk voor personen met een beperking. Anatolia Zaal met commerciële inslag.

Contacteer ons