Zoeken naar zaal genk

   
   
 
zaal genk
Zalen verhuur Genk goudengids.be.
20 resultaten voor zalen verhuur Genk. 1 The Box. Vennestraat 127, 3600 Genk. 2 De Flééketaer Parochiecentrum. Zagerijstraat 42, 3600 Genk. Diet in the Box. 3 t Zavel. ONDERWIJSLAAN 55, 3600 WATERSCHEI. Lieve Vrouwstraat 5, 3600 Genk. 5 Kempengalm vzw.
Zaal Bret Stad Genk.
Zaal Bret toegankelijk voor personen met een beperking. Piehpelplein 4, 3600 Genk. Tot 400 personen staand. De polyvalente ruimte van zaal Bret is geschikt voor allerhande feestjes zoals fuiven, babyborrels. Ook sportactiviteiten kunnen er plaatsvinden. De zaal beschikt over twee mobiele togen.
Inspirerende locaties Website C-mine Genk.
Grote zaal C-mine cultuurcentrum. Deze theaterzaal is het paradepaardje van het C-mine cultuurcentrum. Het is de ideale locatie voor een congres, voorstel. Kleine zaal C-mine cultuurcentrum. De kleine zaal is ideaal als cosy theatherzaal, maar wordt ook aangeboden als polyvalente ruimte.
De mooiste feestzaal Genk check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Genk. De feestzalen in Genk zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Genk zelf.
Feestzaal Genk Alle Feestzalen in Genk Limburg op Salino.be Salino.be.
GENK, Limburg, 3600. Feestzalen in Genk Limburg. Wiemesmeerstraat 105, Genk Limburg vanaf 6 tot 300 personen. Privé feesten: Stiemerheide is een uiterst sfeervol hotel. Uniek gelegen in de Limburgse Kempen en grenzend aan het Maasland, werd het hotel eind jaren 80 gebouwd in de Engelse cottage stijl.
Feestzaal De Schalm.
Gezellige en modern ingerichte zaal. Voor sfeervolle momenten. Een modern, goed ingerichte zaal voorzien van alle comfort en voldoet aan alle wettelijke bepalingen betreffende veiligheid en hygiëne. Tevens toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Een gezellige en leuke ontmoetingsplaats in de mooie omgeving van Boxbergheide.
Hoe het werkt Website C-mine Genk.
Bezorg dan je vraag aan c-mine.synergie@genk.be. Grote Zaal, Kleine Zaal en Vergaderzalen C-mine cultuurcentrum. Elk van deze zalen geeft uit op de toog achteraan in de Foyer van C-mine cultuurcentrum. De toog wordt exclusief uitgebaad door Brasserie Basic: bekijk of download de contactgegevens.
De Fleeketaer De Fleeketaer.
Feestzaal admin 2018-03-20T2059230000.: De ontmoetingsplaats in Bret-Gelieren Genk voor uw. Babyborrel Verjaardagsfeest Huwelijksfeest Burenbijeenkomst Pensioenviering Barbecue. Communiefeest Familiefeest Vergadering Repetitie Opleiding Infodag Tentoonstelling. Knutseldag Kooklessen Ruildag Koffietafel Congres Teambuilding Turnen Hobby. Plaats tot 200 personen. De uitbaters staan u met raad en daad bij.
Zalenverhuur Genk? Vind het op DNLS.
Dè locatie voor je verjaardagsfeest in Limont vind je op DNLS. Over deze pagina. Zaalverhuur in Genk? Vind en vergelijk diverse zalen en vraag vrijblijvend informatie aan bij meerdere locaties. DNLS helpt u bij het zoeken naar zalenverhuur in Genk.
Zaalzoeker Stad Genk.
Sport in Genk. Waarmee kunnen we je helpen? scroll naar links scroll naar rechts. Overzicht beschikbare zalen. ACLI LIMBURG I Carbonari toegankelijk voor personen met een beperking. AFI Winterslag Papa Cervi toegankelijk voor personen met een beperking. Alternatief vzw toegankelijk voor personen met een beperking. Anatolia Zaal met commerciële inslag.

Contacteer ons