Zoeken naar zaal huren genk

   
   
 
zaal huren genk
Zalenverhuur Genk? Vind het op DNLS.
Snel naar uw gewenste locatie. Wellicht ook interessant voor u? Alle evenementenlocaties in Arendonk. Over deze pagina. Zaalverhuur in Genk? Vind en vergelijk diverse zalen en vraag vrijblijvend informatie aan bij meerdere locaties. DNLS helpt u bij het zoeken naar zalenverhuur in Genk.
Feestzaal Genk Alle Feestzalen in Genk Limburg op Salino.be Salino.be.
Delven naar originaliteit Boor gerust je meest creatieve dromen aan: Watt17 heeft het canvas om ze te realiseren. Witte doeken rondom, indeelbaar in compartimenten, riggingpunten, sfeervolle verlichting, een hoogte van 5 meter: wij modelleren de zaal vlot op maat van jouw specifieke wensen. Positieve energie Ons team heeft een jarenlange ervaring in catering en event consultancy. Naast de verhuur van de ruimte s ochtends, s middags én s avonds bieden we ook totaaloplossingen aan. Meedenken, onze knowhow aanreiken, creatieve voorstellen uitwerken, onze handen uit de mouwen steken: we doen het met een onuitputtelijke en aanstekelijke energie. Groot vermogen Door de ligging op een unieke mijnsite zijn er eindeloze combinatiemogelijkheden met andere zalen op het terrein. Zo bevindt er zich in hetzelfde gebouw ook de oude elektriciteitscentrale DE CENTRALE met een oppervlakte van 1200m 60 X 20 met een capaciteit van max. Aan de overzijde van het majestueuze marktplein kan men vanaf januari 2015 terecht in het oude ophaalgebouw. Eerst een seminarie, daarna een receptie gevolgd door een avondfeest De mogelijkheden zijn legio. Meer informatie Vrijblijvende Offerte. Laad meer resultaten Zoekopdracht verfijnen Nieuwe zoekopdracht. Uw zoekopdracht verfijnen. GENK, Limburg, 3600.
zaalverhuur-info.be Alle zaalverhuurders in Genk op één plek.
De 1 manier om de beste zaalverhuurders te vinden in jouw regio. Kaart weergeven Zaalverhuurder in Genk. Sfeervolle ontmoetingsplaats, tegenover t Jenevermuseum, in t rustigste deel van de stad. t Borrelhuis, men maakt er tijd voor gastvrijheid. U kan er rustig.
De Fleeketaer De Fleeketaer.
Feestzaal admin 2018-03-20T2059230000.: De ontmoetingsplaats in Bret-Gelieren Genk voor uw. Babyborrel Verjaardagsfeest Huwelijksfeest Burenbijeenkomst Pensioenviering Barbecue. Communiefeest Familiefeest Vergadering Repetitie Opleiding Infodag Tentoonstelling. Knutseldag Kooklessen Ruildag Koffietafel Congres Teambuilding Turnen Hobby. Plaats tot 200 personen. De uitbaters staan u met raad en daad bij.
Zalen verhuur Genk goudengids.be.
20 resultaten voor zalen verhuur Genk. 1 The Box. Vennestraat 127, 3600 Genk. 2 De Flééketaer Parochiecentrum. Zagerijstraat 42, 3600 Genk. Diet in the Box. 3 t Zavel. ONDERWIJSLAAN 55, 3600 WATERSCHEI. Lieve Vrouwstraat 5, 3600 Genk. 5 Kempengalm vzw.
Zaal Huren Genk.
Zaal Huren Genk. Generated with MOOJ Proforms Version 1.5. Wilt u voor uw speciale gelegenheid geen standaard zaal, maar een unieke locatie? Bij t Speelmijntje is het mogelijk om de binnenspeeltuin in zijn geheel af te huren. Dit kan ook na openingstijden van de binnenspeeltuin of in het weekend.
Feestzaal Genk Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
De zaal wordt op maat van de klant ingericht indien nodig. Dit is een prima locatie voor vergaderingen, seminaries, bedrijfsfeesten en workshops te organiseren. Voor kinderfeestjes, communies, personeelsfeesten of andere gelegenheden kunt u beroep doen op Bowling Champion. Wij zorgen ervoor dat uw feest tot in de puntjes wordt verzorgd. Lorka Lork Feestzalen. Genkersteenweg 284 A. Feestzaal de Lork is een ideale feestzaal voor communiefeestjes, bruiloften, personeelsfeestjes, familiefeestjes enz. Mooi Parkzicht bevindt zich te Zutendaal het adres is Gijzenveldstraat 75. Jaco bevindt zich te Lanaken het adres is Bessemerstraat 2. Klein-Bivelen bevindt zich te Bilzen het adres is Bivelenweg 1. 1 2 Volgende. Op de kaart hier boven ziet u een overzicht van Feestzalen, Vergaderzalen en Congreszalen in de buurt van Genk.
Hoe het werkt Website C-mine Genk.
Heb je nood aan begeleiding bij je keuze of wens je verschillende ruimtes bij verschillende partners te huren? Bezorg dan je vraag aan c-mine.synergie@genk.be. Grote Zaal, Kleine Zaal en Vergaderzalen C-mine cultuurcentrum. Elk van deze zalen geeft uit op de toog achteraan in de Foyer van C-mine cultuurcentrum.
Feestzaal De Schalm.
Gezellige en modern ingerichte zaal. Voor sfeervolle momenten. Een modern, goed ingerichte zaal voorzien van alle comfort en voldoet aan alle wettelijke bepalingen betreffende veiligheid en hygiëne. Tevens toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Een gezellige en leuke ontmoetingsplaats in de mooie omgeving van Boxbergheide.
Zaalzoeker Stad Genk.
GA Voor Kunst. Genk on Stage. Sport in Genk. Waarmee kunnen we je helpen? scroll naar links scroll naar rechts. Overzicht beschikbare zalen. ACLI LIMBURG I Carbonari toegankelijk voor personen met een beperking. AFI Winterslag Papa Cervi toegankelijk voor personen met een beperking. Alternatief vzw toegankelijk voor personen met een beperking. Anatolia Zaal met commerciële inslag. Bethanië Feestzaal toegankelijk voor personen met een beperking.

Contacteer ons